Κυρίαρχος και στη Μελβούρνη ο Ολυμπιακός

a 175
a 6663
Προσέφερε γκολ και θέαμα

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Μελβούρνη, παρουσία περίπου 17.000 θεατών, μεταξύ των οποίων και πολλοί ομογενείς, ο Ολυμπιακός νίκησε την τοπική Βίκτορι με 4-1… 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το επίσημο site του Ολυμπιακού στις 19:30

Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» πέτυχαν οι Φουστέρ (10`), Φετφατζίδης (23`), Φράνιτς (25` αυτογκόλ) και Ντιόγκο (88`), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Τόμπσον με πέναλτι στο 30ο λεπτό.

Με εντυπωσιακή νίκη επί της Βίκτορι συνοδεύτηκε το «αντίο» του Ερνέστο Βαλβέρδε, που κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

Οι παίκτες του φρόντισαν να ευχαριστήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, που έσπευσαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή την ανωτερότητά του και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν επέτρεψε στους Αυστραλούς να την αμφισβητήσουν.

Ο Νταβίντ Φουστέρ μόλις στο 10′ άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια, ενώ στο 23′ ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Γιάννη Φετφατζίδη να προσθέτει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πατούσαν φρένο κα δύο λεπτά αργότερα ο Φράνιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 3-0 υπέρ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άρτσι Τόμπσον, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου (3-1).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους δύο προπονητές να κάνουν πολλές αλλαγές, αλλά τον Ολυμπιακό να παραμένει κυρίαρχος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε δύο λεπτά πριν το τέλος με γκολ, που σημείωσε ο Ντιόγκο στο 88’ βάζοντας την δική του… πινελιά στην αναμέτρηση.