Τον Ν&Σ Ερήμης υποδέχεται σήμερα ο Ονήσιλος

a25
a25Tον τέταρτο στην σειρά αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας δίνει σήμερα ο Ονήσιλος με την ομάδα του Νίκου & Σωκράτη ΕΡΗΜΗΣ στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 15:30.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Μάριος Αδάμου ανάφερε:

“Ο αγώνας με την ομάδα της Ερήμης είναι πάρα πολύ δύσκολος. Είναι ομάδα η οποία για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Β΄ Κατηγορία και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές και νέα ταλέντα τα οποία προέρχονται από τα σαλόνια της Πρώτης Κατηγορίας.” Επίσης ανάφερε: “Η ομάδα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του αγώνα. Έχουμε ξεχάσει την επιτυχία του περασμένου Σαββάτου εναντίον της Αναγέννησης Δερύνειας και έχουμε αφοσιωθεί στον αγώνα του Σαββάτου όπου θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα την έδρα μας”.

Η ομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή της. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ονήσιλου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρόν τους για να βοηθήσουν την δύσκολη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

SotiraNews/onisillos.com