Παραμένει στην προεδρία της Ανόρθωσης ο Σάββας Κάκος

a 4443 Νέα Αμμοχώστου
a 4443 Νέα ΑμμοχώστουΚανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει για διαδοχή του Σάββα Κάκου στην προεδρία του σωματείου της Ανόρθωσης. Η παρούσα διοίκηση, ελαφρώς διαφοροποιημένη καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν αποχωρήσεις, θα βρίσκεται στην «εξουσία» για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο με βάση την εντολή που πήρε τον Μάιο του 2012 από τη Γενική Συνέλευση.

Ο πρόεδρος της «Κυρίας» δεν εκστασιάζεται από το γεγονός, καθώς δήλωσε πολλάκις ότι δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει, αν υπάρξει σοβαρή πρόταση από οποιοδήποτε άλλο μέλος του σωματείου.

«Όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα να έρθει και εγώ είμαι διατεθειμένος να γίνω και χαμάλης για την Ανόρθωση», επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» στην συνέντευξη τύπου της παρουσίασης του Πάμπου Χριστοδούλου. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου που ορίστηκε για τις 15 Μαΐου, ο Σάββας Κάκος θα επαναλάβει την ετοιμότητα του να παραδώσει τα ηνία, εφόσον υπάρχει λύση που θα βοηθήσει την Ανόρθωση να βγει από το οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο Αντώνης Δημητρίου ξεκαθάρισε ότι η Ανόρθωση έχει πρόεδρο, επομένως δεν τίθεται κανένα θέμα διεκδίκησης του θώκου, παρά τη φημολογία που τον ήθελε να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ο Ανδρέας Παντελή εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε δια μαγείας, κάνοντας τη θέση του ακόμα πιο δύσκολη, ενώ δεν διαφαίνεται στο ορίζοντα οποιαδήποτε άλλη αξιόπιστη λύση.