Πιάνουν δουλειά τα νέα δημοτικά συμβούλια

CEB1 177 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τοπική Αυτοδιοίκηση
CEB1 1093 Δημοτικές Εκλογές 2016, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σηκώνουν μανίκια από σήμερα τα νέα δημοτικά συμβούλια τα οποία αναδείχθηκαν μέσα από τις δημοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου 2016. Με την έλευση της νέας χρονιάς, ξεκίνησαν επίσημα και οι εργασίες των δημάρχων και των δημοτικών συμβουλίων τα οποία πλέον καταρτίστηκαν σε σώμα και μπαίνουν “στα βαθιά” όσον αφορά τα έργα τα οποία προγραμματίζονται αλλά και την ημερήσια διάταξη των δήμων και των κοινοτήτων.

Νικητές οι νέοι
Με νέα πρόσωπα έχουν καταρτιστεί τα περισσότερα δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια της επαρχίας Αμμοχώστου. Οι νέοι σε ηλικία υποψήφιοι κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων, οι οποίοι ανέδειξαν νέα σε ηλικία πρόσωπα για τη σύσταση των συμβουλίων των τοπικών αρχών.

Εκδηλώσεις ανακήρυξης σε Αγία Νάπα και Σωτήρα
Τελετές ανακήρυξης διοργανώνουν αύριο Τρίτη 3 Ιανουαρίου οι Δήμοι Αγίας Νάπας και Σωτήρας. Στην Αγία Νάπα, αύριο στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί αγιασμός από τους ιερείς της Εκκλησίας Αγίας Νάπας και στη συνέχεια ο Δημοτικός Γραμματέας, Νίκος Καλλικάς θα ανακοινώσει τα ονόματα του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για την επόμενη πενταετία 2017-2021. Ακολούθως στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σε απευθείας μετάδοση η πρώτη συνεδρία της ολομέλειας. Στον Δήμο Σωτήρας η σεμνή τελετή της ανακήρυξης του νέου δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 μ.μ. με αγιασμό από τους ιερείς της Εκκλησίας Σωτήρας και στις 5 θα ακολουθήσει η πρώτη συνεδρία της ολομέλειας.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη σύσταση των νέων δημοτικών συμβουλλιων της επ. Αμμοχώστου



SotiraNews