Το Κέντρο Νεότητος Σωτήρας τώρα και διαδικτυακά

a 146 Ειδήσεις
a 4415 ΕιδήσειςΤο Κέντρο Νεότητος Σωτήρας στην προσπάθεια του για ενδυνάμωση και διευκόλυνση της επικοινωνίας με τους νέους και τις νέες του Δήμου μας, αλλά και ως συνέχεια της ενίσχυσης της δράσης και της προσφοράς προς τη κοινωνία της Σωτήρας προχώρησε στη δημιουργία διαδικτυακού forum/blog/ιστοσελίδας.

Οι νέοι της Σωτήρας έχουν πλέον ακόμα ένα τρόπο να ακουστεί η φωνή τους για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί και έχουν άποψη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από το φόρουμ που έχουμε δημιουργήσει στο οποίο ο κάθε ένας μπορεί ελεύθερα να σχολιάσει και να εκφράσει τις απόψεις του, είτε για κάτι που τον απασχολεί είτε σχετικά με το έργο που προσφέρει το Κέντρο μας, όπως επίσης και να προτείνει ιδέες για δράσεις και εκδηλώσεις του Κέντρου.

Στο blog μας μπορεί κανείς να βρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Νεότητος και τη Δράση του, εκδηλώσεις άλλων Οργανωμένων συνόλων και του Δήμου μας, τις οποίες στηρίζει αλλά και λαμβάνει μέρος τα Κέντρο μας, φωτογραφίες από εκδηλώσεις και δράσεις, όπως επίσης και πληροφορίες για τον Δήμο Σωτήρας, τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας και την Επαρχιακή Επιτροπή ΚΟΚΕΝ Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Ένας από τους κυριότερους στόχους που έχουμε θέσει με τη δημιουργία αυτού του blog είναι η συνεχής ενημέρωση των νέων της περιοχής μας για ευκαιρίες τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν στο τομέα της νεολαίας και όχι μόνο. Για το λόγο αυτό στο blog αναρτώνται ευκαιρίες για συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα, σε προγράμματα ανέργων, σε διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Ως βασικός πυλώνας της δράσης του Κέντρου Νεότητας ήταν και παραμένει πάντοτε ο τομέας του Πολιτισμού και των Τεχνών. Προς προώθηση του στόχου αυτού έχουμε προχωρήσει σε μόνιμες στήλες που αφορούν τη ζωή και το έργο μεγάλων Ελλήνων και ξένων ποιητών όπως επίσης μελοποιημένα τους ποιήματα και αποφθέγματα. Επιπρόσθετα έχουμε καθιερώσει τη στήλη και διαγωνισμό «ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» όπου καθημερινά ανανεώνεται με ένα τραγούδι ορόσημο για το ελληνικό πεντάγραμμο.

Στο blog μας υπάρχουν επίσης στήλες για μακρινούς και ενδιαφέροντες προορισμούς με φωτογραφικό υλικό και σχετικές πληροφορίες, παιχνίδια μέσω του υπολογιστή που μπορεί κανείς να παίξει ακόμα και ενώ είναι στην ιστοσελίδα μας χωρίς επιπρόσθετες ενέργειες. Υπάρχει ακόμη η ευχέρεια να εγγραφεί κάποιος ως μέλος μας φτάνει να αποστείλει ένα e-mail στο knsotiras@gmail.com ή απλά να συμπληρώσει την φόρμα που υπάρχει στο blog μας.

Είμαστε σίγουροι ότι με τη βοήθεια σας θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα χώρο όπου οι νέοι θα έχουν τη φωνή και την αντιπροσώπευση που τους αξίζει. Ελάτε λοιπόν στο http://sotira-youth.blogspot.com/ να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Είμαστε ανοιχτοί και επιδιώκουμε πάντοτε να ακούμε και να αφουγκραζόμαστε τις δικές σας απόψεις για τη δική μας βελτίωση. Το μόνο που θέλουμε είναι όλοι οι νέοι να έρθουν κοντά στο Κέντρο Νεότητος για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα μέγιστα.