Με σοβαρότητα υποδέχεται τον Εθνικό Άσσιας ο Ονήσιλος

a 150 Νέα Αμμοχώστου
a 4969 Νέα Αμμοχώστου

Η απόλυτη σοβαρότητα είναι το πρώτο πράγμα που έχει τονίσει ο προπονητής της ομάδας του Ονήσιλου Νίκος Νικολάου ενόψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό Άσσιας.

Παρά τις καλές εμφανίσεις που παρουσιάζει η ομάδα τα δύο τελευταία παιχνίδια, το παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό κρύβει πάρα πολλές παγίδες.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο υψηλόσωμος αμυντικός Γιάννης Αντωνίου από το Παραλίμνι ανάφερε τα εξής:

“Το παιχνίδι του Σαββάτου κρύβει αρκετές παγίδες. Η ομάδα της Άσσιας θα αγωνιστεί χωρίς άγχος λόγω και της βαθμολογικής της θέσης. Αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν για ένα καλύτερο μέλλον. Για την ομάδα μας το μόνο ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή αν θέλουμε να ελπίζουμε για την είσοδο μας στην οκτάδα του πρωταθλήματος.”

Από το παιχνίδι του Σαββάτου θα απουσιάζουν οι Κώστας Πούρος, Πανίκος Κοσμά λόγω καρτών και οι Θωμάς Κάουρας, Γιώργος Λοίζου λόγω τραυματισμού. Ο Λοίζου υπέστη ρύξη χιαστών συνδέσμων και θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε εγχείρηση, που θα τον κρατήσει αρκετούς μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Επιστρέφουν οι Τάσος Ευσταθίου και Κώστας Θωμά. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει και το νέο απόκτημα της ομάδας Lydgero Silveira.

Καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας να δώσουν μαζικά το παρόν τους και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για το θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας αρχίζει στις 15:00.