Σωτήρα: Δύο αδέλφια συνελήφθησαν με κοκαΐνη και κάνναβη

a 15 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 1784 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δύο αδέλφια, 22 και 27 χρόνων, συνελήφθηκαν χθες βράδυ από το ΤΑΕ Αμμοχώστου στη Σωτήρα, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις παράνομης κατοχής ναρκωτικών, δηλαδή 23 γραμμαρίων κοκαΐνης και 512 γραμμαρίων ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται από την Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης δύο άλλα άτομα ένας 23χρονος και ένας 36χρονος, από τη Σωτήρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας και σύλληψης ατόμου που αφορούσε υπόθεση του ΤΑΕ Λεμεσού, μετέβησαν στην οικία 27χρονου από τη Σωτήρα.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην οικία εντοπίστηκαν ο 27χρονος, ένας 22χρονος, ένας 23χρονος και ένας 36χρονος όλοι από τη Σωτήρα.

Μόλις αυτοί αντιλήφθηκαν την είσοδο της Αστυνομίας ο 36χρονος βγήκε από το σπίτι και αφού ανέβηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο 26χρονος βγήκε από την πίσω πόρτα της οικίας και τράπηκε σε φυγή.

Μέλος του ΤΑΕ Αμμοχώστου καταδίωξε τον 23χρονο και κατάφερε να τον ανακόψει. Κατά την επιστροφή τους στην οικία είδε τον 22χρονο να στέκεται στο παράθυρο υπνοδωματίου της οικίας και να πετά από το παράθυρο ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο τσαντάκι εντοπίστηκαν ένα σακουλάκι με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων και συνελήφθηκε ο 22χρονος.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην οικία και από περαιτέρω έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 23 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, ένα γραμμάριο κάνναβης και 740 ευρώ. Μέσα στο τσαντάκι υπήρχε επίσης και η πολιτική ταυτότητα του 36χρονου.

Επίσης στο παράθυρο του υπνοδωματίου του 22χρονου εντοπίστηκε ένα στέλεχος φυτού κάνναβης το οποίο ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του.

Η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, προχώρησε σε έρευνα στο αυτοκίνητο του 36χρονου που βρισκόταν έξω από το σπίτι του 27χρονου, όπου εντοπίστηκε ένα σακούλι που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους 500 γραμμαρίων.

Εναντίον του 23χρονου και του 36χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται, ο 27χρονος συνελήφθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ ο 22χρονος συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

SotiraNews