Ανόρθωση: “Στο γήπεδο υπήρχαν τρεις ομάδες, η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και η διαιτησία”

a 86
a 1739

Ακόμη δεν το χωνεύουν στην Ανόρθωση για τη λάθος απόφαση του βοηθού διαιτητή, Σωτήρη Βίκτωρος, στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο της στέρησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των κυανολεύκων, αφού η συγκεκριμένη φάση καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Γενικά, δεν ήταν καθόλου καλή η διαιτησία του Λεόντιου Τράτου και των βοηθών του. Έκανε πολλά λάθη, ειδικά εναντίον της Ανόρθωσης.

Αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Κάλβο στο 88ο λεπτό, ενώ είχαμε και αρκετά φάουλ τα οποία εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσε να μοίραζε περισσότερες κάρτες, ενώ πολλές φορές σταματούσε λανθασμένα το ματς.

Στην «Κυρία» βράζουν και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν ότι το λάθος του βοηθού ήταν ανθρώπινο.

Χαρακτηριστικές και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου, Μαρίνου Μήτρου μετά το τέλος του ματς: «Στο γήπεδο υπήρχε η ομάδα της Ανόρθωσης και η ομάδα των διαιτητών και στο τέλος νίκησε ο ΑΠΟΕΛ».

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις η απάντηση του ΑΠΕΟΛ”

a1 16

Η φάση που συζητιέται από το ψεσινό ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ (0-1), δεν είναι άλλη από την ακύρωση του τέρματος που σημείωσε ο Τόνι Κάλβο ως οφσάιντ στο 88o λεπτό.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν έντονη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου, Μαρίνου Μήτρου: «Στο γήπεδο υπήρχε η ομάδα της Ανόρθωσης και η ομάδα των διαιτητών και στο τέλος νίκησε ο ΑΠΟΕΛ».

Οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, όμως, έδωσαν την απάντησή τους με φωτογραφία που «κυκλοφορεί» σήμερα στο διαδίκτυο.

Με ένα πρόχειρο γραφικό, μία παράλληλη με τη γραμμή του τέρματος κόκκινη γραμμή και μία δεύτερη που δείχνει ότι το κεφάλι του Καταλανού ακραίου επιθετικού είναι πιο μπροστά από τους αμυνόμενους, υποστηρίζουν πως ορθώς ακυρώθηκε το γκολ.

Τονίζουμε όμως αυτό που έγραψε και χθες το Sentragoal αναφορικά με την επίμαχη φάση. «Η κάμερα στο ριπλέι δεν είναι στην ευθεία για να δείξει ξεκάθαρα αν ορθώς σήκωσε το σημαιάκι ο βοηθός».

Από τη στιγμή λοιπόν που η φωτογραφία προέρχεται από την ίδια κάμερα, θα πρέπει να βρεθεί άλλη λήψη της φάσης για να ξεκαθαρίσει η ορθότητα ή το λάθος τη απόφασης για ακύρωση του τέρματος.