Κους κους της εβδομάδας: Τα ταξίδια Σωτηρκατών επιχειρηματιών στη Νέα Υόρκη και το μπάτσελορ στη Θεσσαλονίκη

a 36 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 1804 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Θάβει η Κατίνα:

Πέρασε κι αυτή η εβδομάδα αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί φίλοι και μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι τις γιορτούλες των Χριστουγέννων. Και τί δεν είδαν τα ματάκια μου και τί δεν άκουσαν τα αυτάκια μου την εβδομάδα που μας πέρασε. Και επειδή το γνωρίζετε πλέον καλά πως η Κατίνα θάβει καλύτερα, σας φέρνω αποκλειστικά και μόνο από τις συχνότητες του Σωτήρανιουζζζ τα κουτσομπολιά που θέλετε να ακούτε. Έτσι, γιατί ξέρω ότι τα λατρεύετε ως γνήσιοι σιδεροκουταλοχωρίτες…

Καθίστε αναπαυτικά, λοιπόν, πάρτε τα φτυαράκια σας και απολαύστε εθνικό μας σπορ:

Fashion Show στη Σωτήρα
Ποια Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο και του Παρισιού; Εδώ μιλάμε για Fashion Show στη Σωτήρα και όχι μόνο. Άκουσα ότι την περασμένη Κυριακή ο Σύνδεσμος Γονέων του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας διοργάνωσε μία πολύ φαντασμαγορική φιλανθρωπική εκδήλωση με μεγάλη δόση lifestyle. Εκεί είδαμε ένα σόου με καταπληκτικό φωτισμό, αλλά και διάφορους σελέμπριτι, όπως δίμετρα μοντέλα που ανέλαβαν την παρουσίαση της χειμερινής κολεξιόν αλλά και τη Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία είχε την ευθύνη της παρουσίασης της εκδήλωσης. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τον Σύνδεσμο Γονέων του Σχολείου.

a2 4 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a3 4 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Α, και τώρα που το θυμήθηκα, τους Μικρούς Ρεμπέτες δεν φαντάζομαι να μην τους ξέρετε! Άκουσα προχθές που λέτε, ότι μετά από τις εμφανίσεις που είχαν πέρσι σε Γαβριέλα Χριστοδούλου, Χριστιάνα Αριστοτέλους και “Σάββατο κι Απόβραδο” του ΡΙΚ, τους προτάθηκε ξανά και φέτος να εμφανιστούν στο “Σάββατο κι Απόβραδο” και το “Καλή σας Μέρα”. Τους προτάθηκε, επίσης, να εμφανιστούν και στην εκπομπή της Ελίτας, στο ΡΙΚ, όμως λόγω του “βεβαρημένου” τους προγράμματος, απέρριψαν την εμφάνισή τους στην εκπομπή! Αυτά είναι, τόσες πολλές προτάσεις, που έχουν τη δυνατότητα να απορρίπτουν κιόλας! Μπράβο στα παιδιά, λοιπόν, που κάνουν τη Σωτήρα μας περήφανη!

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους στο Σάββατο κι Απόβραδο που ξεπέρασε τα 1000 views:

Τα ταξίδια γνωστών επιχειρηματιών της Σωτήρας στις Η.Π.Α
Απ’ ότι φαίνεται αγαπητοί μου αναγνώστες, η κρίση δεν τους αγγίζει όλους! Τρανό παράδειγμα αποτελεί το πρόσφατο ταξιδάκι αναψυχής από γνωστούς επιχειρηματίες της Σωτήρας μαζί με τις συζύγους τους στις Η.Π.Α. Τα δύο ζευγάρια, επισκέφθηκαν τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και όχι μόνο, και από τις φωτογραφίες που μας ποστάρουν καθημερινά σε Facebook και Instagram μας δίνουν μία δόση lifestyle στο μικρό μας χωριό…

Δείτε μερικές φωτογραφίες τους:

a4 1 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

a5 2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Το μπάτσελορ πάρτι γνωστού Σωτηρκάτη σεφ στη Θεσσαλονίκη
Το άκουσα κι αυτό αγαπητοί μου αναγνώστες αυτή την εβδομάδα. Γνωστός σεφ από τη Σωτήρα, ο οποίος μας προσφέρει τις καταπληκτικές του δημιουργίες σε παραλιακό εστιατόριο της Σωτήρας αποφάσισε να παντρευτεί. Επειδή είναι και πολύ ερωτιάρης, επέλεξε να παντρευτεί την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου. Δεν έφτανε, όμως, αυτό, αποφάσισε να κάνει και ένα εντελώς διαφορετικό μπάτσελορ πάρτι. Έτσι, δεν έκλεισε ένα οποιοδήποτε μαγαζί στην επαρχία ή κάπου αλλού στην Κύπρο! Αποφάσισε, να οργανώσει ένα μίνι ταξιδάκι στην Θεσσαλονίκη μαζί με φίλους και κουμπάρους για να το κάψουνε! Αυτά είναι μπάτσελορ!

Αυτά είχα για αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου αναγνώστες και αναγνώστριες. Σας υπόσχομαι πως την επόμενη εβδομάδα θα σας έχω ακόμη πιο πικάντικα κουτσομπολιά… Γιατί… η Κατίνα θάβει καλύτερα!

Kisses,

Κατίνα
xxx