Νέος Πρόεδρος της Ανόρθωσης ο Αχιλλέας Νικολάου

a
a 38

Νέος πρόεδρος της Ανόρθωσης είναι πλέον ο Αχιλλέας Νικολάου καθώς από τα 230 μέλη που ψήφισαν, 171 ψήφισαν υπέρ του συνδυασμού Αχιλλέα Νικολάου, 52 κατά ενώ 7 ήταν λευκά.

H επίσημη χθεσινή ανακοίνωση:
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Αυγούστου σε πολύ καλό κλίμα η Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου παρουσία 230 Μελών του Συλλόγου.

Απολογισμό εκ μέρους του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου έκανε ο τέως Πρόεδρος Σάββας Κάκος. Ακολούθως ο τέως Πρόεδρος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τα μέλη.
Ακολούθως το λόγο πήρε ο Αχιλλέας Νικολάου ο οποίος παρουσίασε το Συνδυασμό του και ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γενική Συνέλευση, όντας ο μοναδικός υποψήφιος συνδυασμός.
Έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης καθώς και αισιοδοξίας και προοπτικής για το μέλλον του Σωματείου.

Ακολούθως τη Συνέλευση χαιρέτισε και ο Χρίστος Πουλλαίδης που αναφέρθηκε εν συντομία σε στοχευόμενες ενέργειες εξόδου από τα αδιέξοδα που ταλανίζουν το Σωματείο και ζήτησε με τη σειρά του τη συσπείρωση όλου του κόσμου γύρω από το Σωματείο. Μίλησε επίσης ο πρώην πρόεδρος κ.Κυριάκος Κούσιος ο οποίος κατέληξε με μήνυμα ενότητας και ζήτησε ένα κατάμεστο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν η έγκριση του συνδυασμού Αχιλλέα Νικολάου με 171 ψήφους υπέρ(77%), 52 κατά(23%) και 7 λευκά.
Ως εκ τούτου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με θητεία μέχρι τον Μάϊο του 2016 θα αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Αχιλλέας Νικολάου
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Χρίστος Πουλλαίδης
Εκτελεστικός Σύμβουλος: Φραντζέσκος Χ”Μιχαήλ
Αντιπροέδροι: Μάκης Κοντός, Παύλος Ιωάννου, Πανίκος Ππούννας, Αντρέας Πουλλαίδης
Οικονομικός Σύμβουλος: Παναγιώτης Χ”Παντελής

Δυνάμει του Καταστατικού του Σωματείου η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε τον νέο Πρόεδρο όπως ορίσει τα εναπομείναντα εφτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία θα παρουσιασθούν προς εγκριση σε νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Με το πέρας των διεργασιών το γενικό μήνυμα που απορρέει είναι ότι το Σωματείο προχωρά ενωμένο και δυνατό με σκοπό την πλήρη οικονομική εξυγίανση και την ετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει των επίσημων της υποχρεώσεων.

a1 19

a2 10

a3 7

Πηγή: SigmaLive.com