Κους-κους της ημέρας: Ο μάχιμος αστυφύλαξ!

a 8 Κουβέντες του καφενέ
a 2095 Κουβέντες του καφενέ

Κουτσομπολεύει η Κατίνα:

Νάμαστε και πάλι αγαπητοί μας αναγνώστες, στην Κυριακάτική μας στήλη “Κουβέντες του Καφενέ”, αποκλειστικά και μόνο από τις “συχνότητες” του SotiraNews. Καυτά και πάλι τα σημερινά κους-κους τα οποία ξέρω πολύ ότι σας αρέσουν, αφού ως παραδοσιακοί κολοκασοχωρίτες, λατρεύετε το γκόσιπ και το σιδεροκουτάλεμα (άλλη δουλειά δεν κάνετε για να λέμε και του στραβού το δίκαιο).

Ένα βράδυ που λέτε, στα δροάκια της πολυσύχναστης Αγίας Νάπας, μυστικοί αστυνομικοί της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ), κατεδίωκαν ομάδα Πολωνών, οι οποίοι εμπλέκονταν σε διάφορα εγκλήματα που έγιναν πρόσφατα (πιθανότατα κλοπές). Η καταδίωξη γινόταν στους δρόμους της γειτονικής Αγίας Νάπας. Το αστυνομικό όχημα, με φάρους και μεγάφωνα κατεδίωκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τους υπόπτους χωρίς όμως αποτέλεσμα για πολλή ώρα. Ώσπου, αγαπητοί μας αναγνώστες, για να μην σας κρατάω σε αγωνία, εμφανίστηκε σαν από μηχανής Θεός μπροστά από τους υπόπτους ένα θαραλλέο όργανο της τάξης για να τους σταματήσει, Ένας αληθινός ήρωας στα αστυνομικά χρονικά. Ένας θρύλος της τροχαίας, που ο Λοχίας “Κράμπος” των Πατατών Αντιναχτών ωχριά μπροστά του! Ένας θρυλικός εργένης Σωτηρκάτης Αστυνομικός. Στάθηκε, λοιπόν, μπροστά από τους εγκληματίες και επειδή έφερε πολιτικά ρούχα, για να τον αναγνωρίσουν τους φωνάζει: “THIS IS IS POLICE”!!! Τρόμαξαν, λοιπόν, οι εγκληματίες μπροστά στην τρομακτική εικόνα του σουπερήρωα και η σύλληψή τους έγινε παιχνιδάκι χάρη στη συμβολή του. Η Κατίνα υπόσχεται να βρίσκεται στην παρασημοφόρησή του, όπου θα σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα!

ΚΟΥΪΖ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:

Βρήκαμε στα συρτάρια μας αυτή την ξεχασμένη φωτογραφία από τις πάλαι ποτέ χρυσές εποχές του ΟΝΗΣΙΛΟΥ. Πρόσωπα γνωστά. Ένας από αυτούς ξεχώρισε και αγωνίζεται σήμερα στη ΣΙΟΝ της Ελβετίας. Βρείτε τον!!

a1 1 Κουβέντες του καφενέ

Αυτά λοιπόν για αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μας αλεπουδοχωρίτες. Σας αφήνω μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπου σας υπόσχομαι πως τα κους-κους θα είναι πιο καυτά και πικάντικα!!!

Φιλάκια,

Κατίνα
xxx