Σωτήρα: Μπήκαν σπίτι του, τον κτύπησαν και τον λήστεψαν

CEB1 181 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
CEB1 681 Αστυνομία, Έγκλημα, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Ανήλικη και τρεις άνδρες εισέβαλαν χθες το απόγευμα με τη βία στο σπίτι 33χρονου κάτοικου Σωτήρας και αφού τον χτύπησαν με ρόπαλο στη συνέχεια του έκλεψαν διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την Αστυνομία 33χρονος κάτοικος Σωτήρας κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι γύρω στις 18:30 χθες το απόγευμα, 17χρονη από την Αγία Νάπα συνοδευόμενη από τρία άγνωστα του πρόσωπα  τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του.
Χρησιμοποιώντας σωματική βία τα συγκεκριμένα άτομα έσπασαν την πόρτα της οικίας του εισήλθαν σ’ αυτήν και χρησιμοποιώντας ρόπαλο του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και σε διάφορα μέρη του σώματος του.
Οι δράστες έκλεψαν στη συνέχεια διάφορα προσωπικά του αντικείμενα δηλαδή τρία κινητά τηλέφωνα, δύο πορτοφόλια που περιείχαν 680 ευρώ και ένα ρολόι, όλα συνολικής αξίας 3,280 ευρώ.
Εναντίον της 17χρονης και ενός 21χρονου από τη Συρία η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και η ανήλικη συνελήφθη χθες βράδυ.
Ο 21χρονος συνελήφθη στη Λευκωσία για εντάλματα προστίμου και  αναμένεται να συλληφθεί για την υπόθεση στη Σωτήρα.
Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν και οι δύο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.