ΑΠΟΕΛ: Πρώτα Ομόνοια και μετά Ρεάλ

a
a 58
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Πάνο Κωνσταντίνου που χειρουργείται αυτή την ώρα στην Αθήνα από τον Δρ. Λάκη Νικολάου. Όπως είναι γνωστό υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων… 

Πάθος για την νίκη
Το κλίμα στον Αρχάγγελο είναι εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να τα δώσουν όλα για την νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων με την Ομόνοια. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «γαλαζοκίτρινους» που θέλουν να φτάσουν στην δεύτερη νίκη επί της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα και την τρίτη στην φετινή σεζόν αφού όπως είναι γνωστό ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε των «πρασίνων» και στον αγώνα της ασπιδας.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με νίκη ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει δύο βαθμούς πάνω από την αιώνια αντίπαλο του και παράλληλα αν του δοθεί η ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή. Άλλωστε πρώτος στόχος πλέον για τον ΑΠΟΕΛ μετά την απίστευτη πορεία στην Ευρώπη είναι το back 2 back. O αγώνας με την Ομόνοια είναι πολύ πιο σημαντικός από αυτόν της Ρεάλ. Η αναμέτρηση με την Ρεάλ θα είναι ιστορική και η ομάδα θα μετρήσει δυνάμεις απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Ο τίτλος είναι πάνω από όλα και η νίκη επί της Ομόνοιας.

Συνεχίζεται η κοσμοσυρροή
Από εκεί και πέρα και σήμερα από το πρωί υπήρξε κοσμοσυρροή στο orange shop από τους κατόχους διαρκείας του ΑΠΟΕΛ για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα πρόκληση με την Ρεάλ Μαδρίτης. Φυσικά αυτοί που αγωνιούν περισσότερο είναι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ που δεν είναι κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα για να προμηθευτούν εισιτήριο από το πρωϊ της Πέμπτης , με τις ενδείξεις να λένε ότι θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των αδιάθετων εισιτηρίων.

Στήριξη των αδελφών Ελλήνων
Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίσει να στηρίζει τους αδελφούς μας Έλληνες στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Σήμερα υπήρξε φορτίο από την Εταιρεία με ρουχισμό το οποίο μαζεύτηκε από τους φίλους της ομάδας και θα μεταφερθεί στην Ελλάδα μέσω της Ιεράς Μονής Κύκκου.

Πηγή: SigmaLive