Αστυνομία: Αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις

CEB1 934 Αστυνομία, Ειδήσεις, Καιρός
CEB1 934 Αστυνομία, Ειδήσεις, Καιρός

H Aστυνομία καλεί το κοινό να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των βαριών χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, πολλοί δρόμοι στα ορεινά και ημιορεινά έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση και ακόμη περισσότεροι έχουν καταστεί επικίνδυνοι.

Για το λόγο αυτό, η Αστυνομία βρίσκεται σε ετοιμότητα και καλεί το κοινό να αποφεύγει τις άσκοπες διακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό, όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το οδικό δίκτυο.

Οι οδηγοί καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με χαμηλές ταχύτητες, να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι και σε εγρήγορση και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα προς αποφυγή δυστυχημάτων λόγω παγετού και δυσάρεστων καταστάσεων, όπως για παράδειγμα εγκλωβισμό στα χιόνια.

Ταυτόχρονα, προτρέπεται το κοινό, πριν από οποιαδήποτε διακίνηση του, να συμβουλεύεται τις Αστυνομικές Ανακοινώσεις, αναφορικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο οδικό δίκτυο λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στη νέα ενημερωτική σελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com), στη σελίδα της Αστυνομίας στο facebook) και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, βρίσκεται σε ετοιμότητα για να παράσχει οποιανδήποτε βοήθεια χρειαστεί το κοινό.