Aνόρθωση: Κρατά μονάχα την ουσία

a1 74 Ειδήσεις
a1 256 Ειδήσεις

Στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και μόνο. Δυσκολεύτηκε η Ανόρθωση χθες βράδυ κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας, όμως πήρε το ζητούμενο και αυτό είναι που μένει… 

Φυσικά, όσο πήγαινε το παιχνίδι στο 1-0 κόντευε να την «πατήσει» και να έχει βαθμολογικές απώλειες. Όπως εύστοχα επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Ρόνι Λέβι, σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται ένα δεύτερο τέρμα για να… τελειώσεις οριστικά τον αγώνα.

Από τη στιγμή που δεν έρχεται αυτό, παρατείνεται η αγωνία και όσο περνά ο χρόνος γεμίζει με άγχος τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον κίνδυνο για βαθμολογικές απώλειες να «παραμονεύει».

Το παιχνίδι με την ομάδα της Δερύνειας άφησε πίσω του και προβλήματα τραυματισμού, όμως όπως έδειξε η προπόνηση της Τρίτης (06/03) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τους Λαβόρδε και Μαρκίνιο.

Ο Εβάντρο Ρονκάτο, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από την προπόνηση απείχε και ο Γιώργος Μακρής, λόγω ίωσης.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ