Νεαροί κατεδάφισαν το περιτοίχισμα του γηπέδου του Λυκείου Παραλιμνίου

a 56 Ειδήσεις
a 2440 Ειδήσεις

Το περιτοίχισμα του γηπέδου του Λυκείου Παραλιμνίου, μήκους τεσσάρων μέτρων, κατεδάφισε χθες βράδυ ομάδα αποτελούμενη από δέκα νεαρούς ηλικίας 14 – 20 χρόνων. Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου, ανακρίθηκαν και αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον τους παραλήφθηκαν από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:40 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου ότι άγνωστοι, πιθανόν μαθητές, βρίσκονταν στο χώρο του Λυκείου Παραλιμνίου και προκαλούσαν ζημιές.

Επί τόπου έφτασαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και μόλις οι άγνωστοι αντιλήφθηκαν την παρουσία της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά, δηλαδή κατεδάφισαν ολοκληρωτικά το περιτοίχισμα του γηπέδου του Λυκείου μήκους τεσσάρων μέτρων. Το ύψος της ζημιάς που προκλήθηκε δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν έρευνες στη γύρω περιοχή όπου εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου δέκα νεαρά πρόσωπα ηλικίας, μεταξύ 14 – 20 ετών. Στο σταθμό κλήθηκαν και οι γονείς των νεαρών οι οποίοι ανακρίθηκαν χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε ενοχοποιητικό εναντίον τους. Η Αστυνομία έλαβε τα στοιχεία των νεαρών και τους αποδέσμευσε.

Στο Λύκειο Παραλιμνίου υπήρχαν δύο ιδιώτες φύλακες, οι οποίοι όμως δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους στους νεαρούς παρά μόνο με την άφιξη της Αστυνομίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην Αστυνομία κλήθηκε και μέλος της Σχολικής Εφορίας του Δήμου Παραλιμνίου, ο οποίος επισκέφθηκε το Λύκειο και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Αστυνομία για την άμεση επέμβαση της και την αποτροπή άλλων παρόμοιων πράξεων.