Ελλάδα: Τα οχήματα περνούσαν για ώρα και δεν σταματούσε κανείς για τη 17χρονη που παρασύρθηκε

Επί 10 ολόκληρα λεπτά αβοήθητη, σαν πεταμένη, η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα με τα οχήματα να την προσπερνούν

Screenshot 2 20 Ελλάδα, οχήματα, Τροχαίο

Το κορμί του 17χρονου κοριτσιού εκτινάσσεται, από το σφοδρό χτύπημα διερχόμενου αυτοκινήτου, δεκάδες μέτρα μακριά και προσγειώνεται στο οδόστρωμα της Λεωφόρου Αθηνών.

Η ώρα είναι 05:30 τα ξημερώματα και στo βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr καταγράφεται καρέ καρέ ο οδηγός του αυτοκινήτου που με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτυπά στη λεωφόρο Αθηνών την άτυχη κοπέλα και εξαφανίζεται χωρίς δισταγμό.

Ατύχημα στη λεωφόρο Αθηνών

 

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως επί 10 ολόκληρα λεπτά, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του MEGA, αβοήθητη, σαν πεταμένη, η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα με τα οχήματα να την προσπερνούν χωρίς καν να μειώνουν την ταχύτητά τους. Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μόνο, σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι.

Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος, πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας οδηγός αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr