Χειροπέδες σε κλεφτρόνι που έκανε «χρυσές δουλειές» στην Αγία Νάπα

201410181209400883 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
Εικόνα Αρχείου
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 29χρονος, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών πέταξε από πάνω του κλοπιμαία αντικείμενα και το έβαλε στα πόδια.

201410181209400883 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Συγκεκριμένα, γύρω στις 00:40 της Κυριακής, μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, που βρίσκονταν σε περιπολία, στην Αγία Νάπα, είδαν δύο πρόσωπα να κατευθύνονται τρέχοντας, από την παραλία προς το χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου.

Τα μέλη της ΜΜΑΔ καταδίωξαν τους δύο ύποπτους, οι οποίοι θεάθηκαν να πετάνε στο έδαφος διάφορα αντικείμενα. Τελικά, έγινε κατορθωτό να ακινητοποιηθεί ένα από τα δύο πρόσωπα, που όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Μετά από έρευνες που ακολούθησαν στην περιοχή, εντοπίστηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, ένα ζεύγος γυαλιών ηλίου, το χρηματικό ποσό των €200 και ένα πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των €80. Τα πιο πάνω, φέρονται να είναι τα αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες, κατά τη διάρκεια της καταδίωξής τους, από τους αστυνομικούς.

Τα εν λόγω αντικείμενα, αναγνωρίσθηκαν αργότερα από τρία πρόσωπα, που βρίσκονταν στην περιοχή, ως δικά τους αντικείμενα, τα οποία είχαν κλαπεί.

Ο 29χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ