Εκδρομή Ξενοδοχοϋπαλλήλων ΣΕΚ Αμμοχώστου στην Ιταλία (φώτος)

Picture 3106
Picture3106

Εκδρομή στην Ιταλία πραγματοποίησαν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της ΣΕΚ Αμμοχώστου , από τις 16 Φεβρουαρίου 2012 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2012, έχοντας την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε πολλά αξιοθέατα της Ρώμης, του Βατικανού, της Φλωρεντίας, της Νάπολης αλλά και της Πομπηίας… 

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πανέμορφη Ρώμη και το Βατικανό βλέποντας από κοντά τα σημαντικά μνημεία της αιώνιας Πόλης, τη μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, το Κολοσσαίο, την πλατεία Βενέτσια και τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Κατά την περιήγηση στην πόλη της Ρώμης οι εκδρομείς είχα την τύχη να έχουν ένα σύντομο συναπάντημα με το πρώην Δήμαρχο Ρώμης Μάριο Ρουντέλη.

Picture3113

Επίσης, επισκέφτηκαν την πόλη της Φλωρεντίας που είναι συνώνυμη με την τέχνη και στην οποία ξεναγήθηκαν στο μεγαλοπρεπή Καθεδρικό ναό με το Καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο με την πόρτα του παραδείσου, την Πόντε Βέκιο την Πιάτσα του Μιχαήλ Άγγελου, του Γαλιλαίου και του Μακιαβέλι.

Picture3065

Τέλος, οι εκδρομείς περιηγήθηκαν την πόλη της Νάπολης όπου δεσπόζει το μεγαλοπρεπές κάστρο της πόλης, το παλάτι και το θέατρο Σαν Κάρλο. Επίσης, οι εκδρομείς ξεναγήθηκαν στην αρχαία πόλη της Πομπηίας αυτή την νεκρή πόλη που εξαφανίστηκε το 79 μ.Χ. από λάβα του ηφαιστείου του Βεζούβιου.

Η εκδρομή ήταν επιχορηγημένη από το Ταμείο Ευημερίας της ΟΥΞΕΚΑ ΣΕΚ.

Picture3130