ΑΕΚ Σωτήρας: Και τώρα η Ανόρθωση!

IMG 7402 ΑΕΚ Σωτήρας
IMG 7402 ΑΕΚ Σωτήρας

Την πρώτη της νίκη στην Α’ Κατηγορία πέτυχε την περασμένη Πέμπτη (6/10) η ομάδα φούτσαλ της ΑΕΚ Σωτήρας. Η κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επικρατήσουν του Εθνικού Λατσιών στα Λατσιά με σκορ 3-4. Τα γκολ για την ομάδα της Σωτήρας πέτυχαν οι δύο Σέρβοι, Νταβόρ Στάνκοβιτς και Άλεξ Τομίν.

IMG 7400 ΑΕΚ Σωτήρας

Με τη νίκη του αυτή ο δικέφαλος της Σωτήρας κατάφερε να νέβει στην 7η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές.

Στον πίνακα των σκόρερ, ο Τομίν βρίσκεται στη 2η θέση με 8 γκολ, ενώ ο Νταβόρ στην 4η θέση με 6 γκολ.

IMG 7404 ΑΕΚ Σωτήρας

Πλεόν όλοι στην ΑΕΚ σκέφτονται τον επόμενο μεγάλο αγώνα με την Ανόρθωση Αμμοχώστου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Σωτήρας στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Σάλας 5×5. Ο αγώνας αποτελεί πρόκληση για ους κιτρινόμαυρους, λόγω κυρίως της ιστορίας του αντιπάλου αλλά και του αριθμού των φιλάθλων της Ανόρθωσης στην επαρχία Αμμοχώστου. Παρ’ όλα αυτά, όλοι στην ομάδα της Σωτήρας είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι οι “νεοφώτιστοι” θα καταφέρουν να “κλέψουν” βαθμούς από την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία φέτος παρουσιάζεται πανίσχυρη έχοντας το απόλυτο των νικών με την καλύτερη άμυνα (δέχτηκε μόνο 2 γκολ) στο φετινό πρωτάθλημα.

IMG 7401 ΑΕΚ Σωτήρας

Ο αγώνας ΑΕΚ Σωτήρας – Ανόρθωση Αμμοχώστου θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου στις 20:00 στο κλειστό γήπεδο του Γ’ Δημοτικού Σωτήρας και οι κιτρινόμαυροι σε ανακοίνωσή τους καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σωτήρας να σπρώξει την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη.

SotiraNews