Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων

a 367 Α-Δέξιος
a 6857 Α-Δέξιος
Του Μάριου Αδάμου

Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός μίλησε. Βγάζοντας κραυγή αγωνίας, αναγκαζόμενος προκειμένου να δώσει το μήνυμα των αναγκών του για επιβίωση, πήγε στις κάλπες επιλέγοντας ακόμη και πολιτικούς σχηματισμούς που δεν τον εξέφραζαν, μέσα σε ένα αδιέξοδο διλημματικό σκηνικό που τόσο έντεχνα του είχαν στήσει… 

Καταδίκασε αυτό που είχε βιώσει βαθιά στο μεδούλι του μέχρι σήμερα και ρισκάρισε να στείλει μήνυμα με την ελπίδα ότι, «αν δεν το πάρουν κι αυτή τη φορά δεν μας απομένει τίποτα άλλο»!!!

Γιατί, όταν φθάνεις στον πάτο, όταν χάνεις δουλειά, σπίτι, όταν ανατρέπεται όλη σου η καθημερινότητα, όταν δεν μπορείς να συντηρήσεις την οικογένειά σου, όταν ξενιτεύονται τα παιδιά σου, όταν δεν έχεις να πάρεις μια σοκολάτα στο εγγόνι σου και από πάνω χάνεις την ανεξαρτησία της χώρας σου αλλά και την ελευθερία μέσα στην ίδια σου τη γειτονιά, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα γιατί το μόνο που σου έχει μείνει να χάσεις είναι αυτές οι αλυσίδες σου. Όπως έγραψα σε μια παλαιότερη ανάρτηση μου, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε οικονομικό πειραματόζωο. Έτσι ο Ελληνικός λαός την Κυριακή επέλεξε να χορέψει το χορό του Ζαλόγγου και όποιον πάρει ο χάρος. Άλλωστε ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή.

Αν όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι, δεν έχουμε παρά να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Κάποιοι ας πάρουν και εδώ τα μηνύματα προτού να είναι πολύ αργά για τους ιδίους αλλά πρώτιστως για τον τόπο. Απευθύνομαι σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, κεντρική εξουσία, κόμματα αλλά και τοπικούς άρχοντες. Αυτούς που κρατάνε την εξουσία και ορισμένες φορές την μεταχειρίζονται κατά το δοκούν, εξυπηρετώντας ιδιοτελή συμφέροντα, παραβλέποντας τη βούληση του λαού.

Ας αφήσουν τις βαθυστόχαστες αναλύσεις και τις από καθέδρας νουθεσίες. Ακόμη έχουν καιρό να κάνουν στροφή 180 μοιρών, και να επιστρέψουν στο αυτονόητο, δηλαδή στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του ΛΑΟΥ. Σε διαφορετική περίπτωση ο λαός δεν έχει παρά να λάβει την απόφαση και να πράξει το «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των Αλλοφύλων», παρασύροντας τα πάντα στο διάβα του.

ΥΓ: Όσο για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο τι να πει κανείς, είναι για να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Όμως, αυτοί που μεγάλωσαν το αυγό του φιδιού, με τις πολιτικές τους, τώρα ας τρέξουν να τα μαζέψουν, τα καλόπαιδα με τα ξυρισμένα κεφάλια και τις σβάστικες. Ας προσέξουμε, μην τυχόν και αποθρασυνθούν κάτι εκκολαπτόμενα “φασιστάκια” που έχουμε εδώ κάτω. Η παράδοση του ελληνικού έθνους, αν γνώριζαν λίγη ιστορία, δεν χωράει τέτοιες ιταμές ιδεολογίες και αντιλήψεις. Φασισμός και Ελλάδα, είναι εντελώς αντίθετες έννοιες. Όμως είπαμε ας προσέξουμε, σε δύσκολους καιρούς όπως τους σημερινούς ευδοκιμούν τέτοιες καταστάσεις…