ΑΠΟΕΛ: Ιστορική και … δύσκολη βραδιά

a 56
a 56

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την κυπελλοπρωταθλήτρια Κύπρου ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Στις 10 παρά τέταρτο απόψε θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπαρσελόνα στο επιβλητικό Καμπ Νου στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καλησπέρα στους ομίλους με το πιο δυσκολο παιχνίδι για το ΑΠΟΕΛ. Η πανισχυρη Μπαρσελόνα του Μέσι, του Νειμάρ και του Τσάβι θα υποδεχθεί τους Κυπελλοπρωταθλητές Κύπρου σε ένα άνισο αγωνα μεν στον οποίο ωστόσο η Κυπριακή ομάδα κατέρχεται όχι μόνο για την εμπειρία, όπως συνεχώς τονίζεται από την τεχνική ηγεσία, αλλά και για κάτι παραπάνω.

Ψευδαισθήσεις για τον αποψινό αγώνα δεν τρέφουν στο ΑΠΟΕΛ. Ξέρουν πολύ καλά ότι για να έχουν αξιοπρεπή παρουσία θα πρέπει να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσης τους.

Ο Ουρκο Παρντο γνωρίζει καλύτερα από όλους τι θα αντιμετωπίσει απόψε η ομάδα του στο Καμπ Νου.

Σχεδόν δυο χιλιαδες Αποελίστες θα βρισκονται απόψε στο επιβλητικό γήπεδο της Βαρκελώνης. Ακριβής εκτίμηση για τους φίλους της Μπαρσελόνα δεν μπορεί να γίνει αν και αναμένεται να ξεπεράσουν τις 75 χιλιάδες.

Ο Λουις Ενρίκε από την πλευρά συνέστησε προσοχή στους παίκτες του και είπε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζει τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ με σοβαρότητα σαν να είναι παιχνίδι πρωταθλήματος όπως το πρόσφατο με την Ατλέτικ Μπιλμπάο. “Η φιλοσοφία μου είπε χαρακτηριστικά είναι πως χρειάζεται να είμαστε καλύτεροι από αυτούς για να τους κερδίσουμε.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης τους Busquets, Pedro, Mascherano και Alba.