Τι αλλάζει φέτος στις «Πατάτες Αντιναχτές»

a 100
a 5779Ανανεωμένη, με το γνωστό της χιούμορ πάντα με κεντρικό της πυρήνα και θεματική της την επικαιρότητα η σατιρική εκπομπή του ΡΙΚ «Πατάτες Αντιναχτές» ετοιμάζεται πυρετωδώς για να βγει στον αέρα την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου. Η εκπομπή θα μεταδίδεται και φέτος δύο φορές την βδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ.

Οι καινοτομίες
Ο πυρήνας της εκπομπής παραμένει όπως ακριβώς τον γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια με κύριο πρωταγωνιστή τη σάτιρα και την επικαιρότητα. Η ομάδα των ηθοποιών διατηρείται όπως ακριβώς και ολόκληρη η ομάδα παραγωγής. Οι διάφοροι ήρωες που αγαπήσαμε παραμένουν ενώ φέτος προστίθεται μια νέα θεματική. Ένα τρελλάδικο έρχεται να προσθέσει τη δική του πινελιά γέλιου στην πλειάδα των ιστοριών της εκπομπής όπου οι τρόφιμοι του θα σχολιάζουν με το δικό τους τρόπο της τρέχουσα επικαιρότητα. Σύμφωνα με τη σκηνοθέτη της εκπομπής φέτος το… ιδιαίτερο δελτίο ειδήσεων του «Πατάτα Tv» θα αποκτήσει καινούργιο, ανανεωμένο σκηνικό ενώ στο γνωστό μας παρπέρικο με τον Ομονοιάτη και Αποελίστα φίλαθλο θα έρθει να προστεθεί και ένας Αελίστας καφετζής. Τη 13η Σεπτεμβρίου μέρα της πρεμιέρας θα δούμε ένα νέο opening στους τίτλους έναρξης διατηρώντας όμως το ίδιο μουσικό σήμα με καινούργια γραφικά. Στο πρώτο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και το τέλος της ιστορίας των δύο ναυαγών στο νησί Λούα Λούα ενώ ο Μπάρακ Ομπάμα θα κάνει ξανά την εμφάνισή του ζητώντας από τον Πρόεδρο Χριστόφια συμβουλές για την προεκλογική του εκστρατεία στην Αμερική.

Αναστασιάδης, Λιλλήκας και Μαλάς
Οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές θα αποτελέσουν αναμφίβολα το κύριο συστατικό της σάτιρας της εκπομπής η οποία όπως μας πληροφόρησε η σκηνοθέτις Αλεξία Μουταφίδου βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για το πως θα παρουσιαστούν τα νέα πρόσωπα που προκύπτουν μέσα από την προεκλογική εκστρατεία.

Αναστασιάδης, Μαλάς και Λιλλήκας θα είναι όπως όλα δείχνουν η φετινοί πρωταγωνιστές της ομάδας των «Πατατών» και εκείνοι που θα δεχθούν τα αιχμηρά σχόλια των ηρώων της εκπομπής. Η επικαιρότητα των επόμενων μηνών ένεκα των προεδρικών δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στις «Πατάτες» οι οποίες ετοιμάζονται δυναμικά για τις… εκλογές. Ο Λώρης Λοϊζίδης παραμένει ως Νίκος Αναστασιάδης ενώ ο Μανώλης Αναστασίου έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Γιώργο Λιλλήκα. Προβληματισμό όμως προκάλεσε στην ομάδα ο κύριος Μαλάς τον οποίο κατά πάσα πιθανότητα όπως μας πληροφόρησε η κ. Μουταφίδου θα υποδυθεί ο Μάριος Δημητρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά τα στοιχεία, τη φετινή απουσία κωμικής σειράς, τα διπλά επεισόδια κάθε βδομάδα και η πλούσια επικαιρότητα μας οδηγούν στην πρόβλεψη ότι η νέα σεζόν θα ανήκει στις «Πατάτες Αντιναχτές» οι οποίες αν καταφέρουν να κάνουν ακόμα ένα βήμα παραπέρα θα στεφθούν βασιλιάς της τηλεοπτικής χρονιάς.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ