Δύο ομάδες της επαρχίας μας διεκδικούν την άνοδο στην Α’ Κατηγορία

a 61
a 4333Εθνικός Άχνας και Νέα Σαλαμίνα συμβιβάστηκαν το απόγευμα της Κυριακής (19/05) στο ισόπαλο 2-2 στο “Δασάκι”, με τους πρώτους να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία και τους δεύτερους να τερματίζουν στην 11η θέση και να δίνουν αγώνα μπαράζ με την Αναγέννηση Δερύνειας. Καλύτερος ο Εθνικός στο πρώτο μέρος, πέτυχε δύο γκολ με τον Παϊσάο.

Ενδιάμεσα η Νέα Σαλαμίνα έφερε προσωρινά το παιχνίδι στα ίσα με εκτέλεση φάουλ του Ρόκε. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 85′, με τον Ρόκε να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα και δίνει παράταση… ζωής στους “ερυθρόλευκους”.

Ο αγώνας μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Αναγέννησης Δερύνειας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 23 Μαΐου στις 17:00 στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μάλαρτζ, Μαχράτζε, Αουρέλιο,(62’Χριστοφή) Βαττής (90’Πιτσιλλίδης), Παϊσάο, Πέντα, Λίμα, Σίλας (62΄Πογιατζιής), Μασίνουα, Σίμοφ, Σκούλιτς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Χατζηφραγκίσκου, Αδάμου (60’Άγκμπο), Μοδέστε, Μπενίτεθ, Λαμπρόπουλος, Αλίμι, Σαβέδρα, Εγγλέζου, Ρόκε, Γκρέι, Όπερ (51’Θεράποντος)