Θέση εργασίας στον Δήμο Σωτήρας

1437630895 thumb Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες

Σε ανακοίνωσή του στην ιστοσελίδα του καθώς και στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Δήμος Σωτήρας ανακοινώνει ότι προτίθεται να προχωρήσει σε προσωρινή αγορά υπηρεσιών με απευθείας ανάθεση από δημότη Σωτήρας, και ο οποίος έχει καταχωρημένο το βιογραφικό του στην Τράπεζα Βιογραφικών του Δήμου.

1437630895 thumb Ειδήσεις, Μικρές Αγγελίες

Η πρόσληψη θα γίνει με απευθείας ανάθεση (χωρίς προκήρυξη και σχετικό διαγωνισμό), κάτι το οποίο ο Δήμος Σωτήρας έχει ξαναδοκιμάσει κατά την έκτακτη πρόσληψη των υπεύθυνων ατόμων ενημέρωσης από πόρτα σε πόρτα για την ανακύκλωση. Το άτομο που θα πληροί τα απαιτούμενα προσόντα θα επιλεγεί μέσα από την Τράπεζα Βιογραφικών του Δήμου, η οποία δημιουργήθηκε το 2013 και μέχρι στιγμής αριθμεί περισσότερα από 50 βιογραφικά νέων της Σωτήρας. Η Τράπεζα Βιογραφικών αποτελεί χρήσιμο εργαλείο, τόσο για τον ίδιο τον Δήμο, όσο και για ιδιώτες οι οποίοι κατά καιρούς συμβουλεύονται την υπηρεσία για να βρούν άτομο κατάλληλο για κενή θέση στην εταιρεία τους.Ο Δήμος Σωτήρας έχει ανακοινώσει τα απαιτούμενα προσόντα αλλά και τα καθήκοντα και τις υπευθυνότητες του ατόμου το οποίο θα συνεργάζεται με το Τμήμα Πολιτισμού, Εκδηλώσεων, Πολιτικών Γάμων και Δημοσίων Σχέσεων, οι οποίες είναι μόλις μερικές από αυτές τις οποίες ήδη αναλαμβάνει το Τμήμα, το οποίο μέχρι στιγμής επανδρώνεται με μόλις ένα (1) λειτουργό με σύμβαση αγοράς υπηρεσιών. Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

Μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρας στη Συνεδρία της Τρίτης, 21 Ιουλίου με αρ. 18/2015, αποφασίστηκε η Αγορά Υπηρεσιών από δημότη Σωτήρας με απευθείας ανάθεση και ο οποίος θα έχει καταχωρημένο το Βιογραφικό του στην υπηρεσία “Τράπεζας Βιογραφικών” Δήμου Σωτήρας.Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Σωτήρας δίδει προθεσμία μέχρι την 31η Ιουλίου 2015 για όσους δεν έχουν καταχωρήσει ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους να το πράξουν. Η καταχώρηση των Βιογραφικών γίνεται ΜΟΝΟΝ ηλεκτρονικά. Ο Δήμος Σωτήρας δε δέχεται βιογραφικά ιδιοχείρως, με φαξ ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Οι αιτητές μπορούν να συμπληρώνουν τα βιογραφικά τους μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Σωτήρας http://www.sotira.org.cy/ (banner “Τράπεζα Βιογραφικών”) ή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.sotira.org.cy/trapeza_viografikon.php Τελευταία ημέρα υποβολής βιογραφικών: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015, 12:00 μεσημέριΛεπτομέρειες Αγοράς Υπηρεσιών:

Απαιτούμενα Προσόντα:
• Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συναφές με τα καθήκοντα στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων και της διαχείρισης-ελέγχου των χώρων εκδηλώσεων του Δήμου Σωτήρας
• Πολύ Καλή Γνώση Η/Υ (Word, Excel, Internet, Outlook)
• Πολύ Καλή Γνώση Αγγλικής Γλώσσας
• Υπευθυνότητα και σοβαρότητα χαρακτήρα
• Ηγετικές ικανότητες
• Πνεύμα Συνεργασίας
• Η Γνώση Γραφικών Τεχνών (Corel, Illustrator) θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόνΚαθήκοντα και Υπευθυνότητες:
• Υπεύθυνος Χώρων Εκδηλώσεων Δήμου Σωτήρας (Δημοτικό Θέατρο Σωτήρας, Κηποθέατρο Δήμου Σωτήρας, Παραλιακό Αμφιθέατρο Δήμου Σωτήρας).
• Είναι Υπεύθυνος για τη τήρηση προγράμματος κρατήσεων στους δημοτικούς χώρους εκδηλώσεων σύμφωνα με ανάλογο λογισμικό το οποίο έχει την ευθύνη να διατηρεί.
• Παρευρίσκεται κατά τη διεξαγωγή εκδηλώσεων στους δημοτικούς χώρους εκδηλώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια, επιβλέποντας και διατηρώντας την τάξη και την καθαριότητα στους χώρους αυτούς.
• Έχει καθήκοντα ταξιθέτη ή/και θυρωρού αν παραστεί ανάγκη σε ορισμένες εκδηλώσεις
• Είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο και την λειτουργία του φωτισμού εντός του χώρου εκδηλώσεων, του κλιματισμού, την οργάνωση της καθαριότητας, της λειτουργίας κονσόλας φωτισμού και ήχου, ενώ διατηρεί σε τάξη όλα τα εξαρτήματα και υλικά των χώρων εκδηλώσεων, όπως μικρόφωνα, μεγάφωνα, οθόνες προβολής κ.λ.π.
• Μεριμνά και επιμελείται την καθαριότητα και την εμφάνιση της σκηνής, των καμαρινιών, των θέσεων και του χώρου των χώρων εκδηλώσεων.
• Μεριμνά για την επίβλεψη των διοργανωτών καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης των χώρων εκδηλώσεων και την καταγραφή οποιωνδήποτε συμβάντων, ζημιών, δολιοφθορών που παρατηρούνται στους χώρους εκδηλώσεων.
• Είναι υπεύθυνος για την έκδοση τιμολογίων και την είσπραξη οφειλόμενων ποσών από τους ενοικιαστές των χώρων εκδηλώσεων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης των χώρων εκδηλώσεων, όπως αυτοί έχουν εκδοθεί από το Δήμο Σωτήρας.
• Λαμβάνει εντολές από πρόσωπο του Δήμου Σωτήρας που θα οριστεί ως καθοδηγητής του.
• Αναλαμβάνει τη συγγραφή δελτίων τύπου, ενημερωτικών φυλλαδίων και ότι άλλο χρειάζεται ο Δήμος Σωτήρας.
• Αναλαμβάνει καθήκοντα διοργάνωσης εκδηλώσεων σύμφωνα με υπευθυνότητες οι οποίες θα του ανατεθούν.
• Να βοηθά στην τέλεση των Πολιτικών Γάμων.
• Να εκτελεί και οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν από το Δήμο Σωτήρας.Σημείωση: Τα καθήκοντα και οι υπευθυνότητες είναι μόνο μερικά από αυτά που αναλαμβάνει μέχρι στιγμής το Τμήμα Πολιτισμού, Εκδηλώσεων, Πολιτικών Γάμων και Δημοσίων Σχέσεων, το οποίο επανδρώνεται με ένα (1) λειτουργό με σύμβαση αγοράς υπηρεσιών.Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://facebook.com/sotiramunicipality/photos/a.234292346727305.1073741828.234284796728060/486922614797609/?type=1