Οι “Μικροί Ρεμπέτες” στην εκπομπή του ΡΙΚ “Καλή σας Μέρα”

a 129 Ειδήσεις
a 1618 Ειδήσεις

Για ακόμη μια φορά η Νεανική Χορωδία της Σωτήρας “Μικροί Ρεμπέτες” ήταν καλεσμένοι στην τηλεόραση και αυτή τη φορά στο εορταστικό πρόγραμμα του ΡΙΚ “Καλή σας Μέρα”, όπου ανέλαβαν ολόκληρο το κλλιτεχνικό πρόγραμμα, ανοίγοντας την εκπομπή.

a2 10 Ειδήσεις

Οι μικροί χορωδοί και ο μαέστρος τους, Γιώργος Δημητρίου, ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Γαβριέλας Χριστοδούλου την Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Θεοφανείων, όπου παρουσίασαν το μουσικό τους πρόγραμμα παρέα με την ορχήστρα “Εξ Ακοής” και τους χορευτές της Σχολής Χορού ΡΥΘΜΟΣ. Ο εμπνευστής και μαέστρος της χορωδίας ευχαρίστησε όσους στέκονται δίπλα στους “Μικρούς Ρεμπέτες” ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής, Γαβριέλα Χριστοδούλου, άφησε αιχμές για το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού το οποίο δεν στηρίζει τέτοιες δημιουργικές πρωτοβουλίες.

a1 18 Ειδήσεις

Οι “Μικροί Ρεμπέτες” για άλλη μια φορά εξέπληξαν τους πάντες με το μοναδικό τους καλλιτεχνικό πρόγραμμα, δίνοντάς μας παράλληλα, μια μικρή γεύση από το νέο πρόγραμμα που διοργανώνουν για τις καλοκαιρινές τους παραστάσεις.

a3 10 Ειδήσεις

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκπομπή:



a4 3 Ειδήσεις

a5 2 Ειδήσεις

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη Σελίδα τους στο Facebook, πατώντας ΕΔΩ

Για να δείτε ολόκληρη την εκπομπή πατήστε ΕΔΩ

SotiraNews