Επ. Αμμοχώστου: Αυξάνονται τα μέτρα πρόληψης τρομοκρατίας (ΒΙΝΤΕΟ)

CEB1 1 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τρομοκρατία
CEB1 9 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου, Τρομοκρατία

Οι Δήμοι της επαρχίας Αμμοχώστου και η Αστυνομία βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με στόχο την ασφάλεια εν όψει της ιδιαίτερα αυξημένης τουριστικής κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί φέτος στην επαρχία.

Η τουριστική περίοδος έχει ήδη αρχίσει στηνεπαρχία Αμμοχώστου και τα μέτρα ασφαλείας για ξένους περιηγητές και ντόπιους καθίστανται πλεόν απαραίτητα.

Οι Δήμοι της επαρχίας σε πλήρη συνεργασία με την Αστυνομία λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης αλλά και των συμβάντων τρομοκρατίας που παρατηρούνται διεθνώς έχουν προβεί στις κατάλληλες ενέργειες έτσι ώστε όλα κατά τη φετινή σεζόν να κυλήσουν ομαλά.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, “φέτος η Αγία Νάπα θα έχει αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Το κλείσιμο τον πεζοδρομοποιημένων περιοχών θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτραπεί η είσοδος αυτοκινήτων ή τετράτροχων μοτοσικλετών εκεί που θα κινείται ο κόσμος. Στόχος είναι να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα φέτος και να νιώθει ο όσμος ασφαλής.”

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, η Αστυνομική δύναμη θα ενισχύσει την επαρχία για αποφυγή οποιωνδήποτε επεισοδίων.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, “θα υπάρχει στην περιοχή παρουσία της Αστυνομίας από περίπολα της ΜΜΑΔ και της τροχαίας Αρχηγείου. Λαμβάνονται πάντα προληπτικά μέτρα όσον αφορά την τρομοκρατία έχοντας υπόψη το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στο εξωτερικό και σε άλλες χώρες.”

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, ο Δήμος σκοπεύει να προβεί και στην τοποθέτηση καμερών στην περιοχή για περαιτέρω ασφάλεια.

Ρεπορτάζ: Διαμάντω Αναστασίου / SotiraNews / Τηλεόραση Sigma