Λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Πραστειού Αμμοχώστου

CEB1 31 Ειδήσεις
CEB1 1150 Ειδήσεις

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 42 χρόνων κατοχής και προσφυγιάς καθώς και της Γιορτής του πολιούχου Αγίου Γεωργίου του Πραστειού το Κοινοτικό Συμβούλιο, το Προσφυγικό Σωματείο και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Πραστειού Αμμοχώστου οργανώνουν τη Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 προσκηνηματική επίσκεψη και λειτουργία της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στο κατεχόμενο Πραστειό.

Ο εκκλησιασμός θα αρχίσει στις 8:15π.μ. και της λειτουργίας θα προστεί ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μητρόπολης Κωσταντίας – Αμμοχώστου κ. Αυγουστίνος Κκαράς, συμπαραστατούμενος από ιερείς και ψάλτες του Πραστειού.

Στο τέλος της λειτουργίας θα τελεστεί μνημόσυνο για όσους Πραστίτες απεβίωσαν στη προσφυγιά και θα αναπεμφθεί δέηση για εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων καθώς και τρισάγιο στο κοιμητήριο.

Θα υπάρχουν λεωφορεία για μετάβαση στο Πραστειό που θα ξεκινήσουν από το κέντρο «ΡΙΖΟΕΛΙΑ» στην Αραδίππου η ώρα 7:45π.μ.

Στις 1:15μ.μ. θα ακολουθήσει συνεστίαση στο κέντρο «ΡΙΖΟΕΛΙΑ». Θα παρουσιαστεί σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και θα γίνει κλήρωση δώρων.

Πληροφορίες/Συμμετοχές: κα Νίτσα Αντωνάκη Τσιάκκιρου, 99918241.