Τα πλουσιότερα μοντέλα του πλανήτη

Της Ζαφείρως Αναστασίου

Δεν είναι μόνο όμορφα πρόσωπα με ατελείωτα πόδια τα οποία περπάτησαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οι συγκεκριμένες κυρίες τυχαίνει να είναι και πολύ πλούσιες… 

Πρώτη (και καλύτερη) η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούνχεν! Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret αν και αρχικά είχε απορριφθεί εξαιτίας της μύτης της δεν το έβαλε ποτέ κάτω, αφού κυνήγησε το όνειρο της και κατάφερε να γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο! Η επιχειρηματική της δράση εξαπλώθηκε όταν συνεργάστηκε με την Ipanema και γνώρισε ακολούθως τεράστια επιτυχία. Έχει επίσης δική της σειρά προιόντων ομορφιάς και ένα ξενοδοχείο! Η περιουσία της αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερη στη λίστα η Τάιρα Μπανκς, η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών. Η Τάιρα ήταν επίσης Άγγελος της Victoria’s Secret. Όταν αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες, έγινε παραγωγός και παρουσιάστρια στο America’s Next Top Model, τα δικαιώματα του οποίου πωλήθηκαν παγκόσμια. Η Μπανκς έχει ακόμη και δικό της talk show! H 38χρόνη σήμερα Τάιρα έχει περιουσία που φθάνει τα 89 εκατομμύρια δολάρια.

Συνέχεια στη λίστα παίρνει η Βρετανή Kate Moss με περιουσία 79 εκατομμυρίων. Η Μοss έγινε γνωστή χάρη στο χαρακτηριστικό πρόσωπο της και τη λεπτοκαμωμένη φιγούρα της. Mέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τη Rimmel, Balmain και το Topshop στο οποίο έχει μάλιστα σχεδιάσει και δική της συλλογή!

Στη λίστα ακολουθεί η Γερμανίδα Χάιντι Κλουμ με κέρδη 70 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 36χρόνη Χάιντι που φήμες τη θέλουν πρόσφατα να χωρίζει από το σύζυγο της Seal, ξεκίνησε ως μοντέλο καταλόγων και έγινε γνωστή όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret. Η Κλουμ έχει έντονη επιχειρηματική δράση αφού έχει δικά της ζαχαρωτά, προιόντα ομορφιάς και jeans! Ήταν επίσης η παρουσιάστρια του ριάλιτι Project Runaway.

Στη λίστα ακολουθούν:
Ελ Μακφέρσον: 60 εκατ. δολάρια
Κλόντια Σίφερ: 55 εκατ. δολάρια
Ναόμι Κάμπελ: 48 εκατ. δολάρια
Μίλα Γιόβοβιτς: 36 εκατ. δολάρια
Αντριάνα Λίμα: 34 εκατ. δολάρια
Ντάρια Βερμποβί: 30 εκατ. δολάρια
Ελένα Κρίστενσεν: 28 εκατ. δολάρια
Ναταλία Βοντιάνοβα: 23 εκατ. δολάρια
Ντούτσεν Κρόουζ: 20 εκατ. δολάρια
Εύα Χερτζίκοβα: 20 εκατ. δολάρια
Κρίστι Τέρλινγκτον: 17 εκατ. δολάρια
Λίντα Ευαντζελίστα: 17 εκατ. δολάρια

Πηγή: yupi.gr