Άριστους μαθητές βράβευσε ο Δήμος Αμμοχώστου

vravefsi Ειδήσεις, Παιδεία
vravefsi Ειδήσεις, Παιδεία

Ενενήντα μαθητές με καταγωγή από την Αμμόχωστο που αρίστευσαν τη σχολική χρονιά 2015-2016 τίμησε ο Δήμος Αμμοχώστου και η Σχολική Εφορεία Αμμοχώστου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα «Κώστας Σοφιανός» στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

vravefsi4 Ειδήσεις, Παιδεία

Ανακοίνωση του Δήμου Αμμοχώστου αναφέρει ότι «σε όλους τους μαθητές απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενώ στους έξι μαθητές που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο γενικό βαθμό δόθηκε συμβολικό χρηματικό ποσό από το ταμείο των χορηγών, καθώς επίσης βιβλία προσφορά του Δήμου Αμμοχώστου, της Σχολικής Εφορείας και της Αρχιεπισκοπής Κύπρου».

vravefsi3 Ειδήσεις, Παιδεία

Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τη Σχολική Eφορεία η σειρά γραμματοσήμων με σφραγίδες των σχολείων της Αμμοχώστου, μέρος των εσόδων από την πώληση των οποίων δόθηκαν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στο Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

vravefsi1 Ειδήσεις, Παιδεία

Ο δήμαρχος Αμμοχώστου, Αλέξης Γαλανός, σε χαιρετισμό του συνεχάρη τους άριστους Αμμοχωστιανούς μαθητές και ευχήθηκε σύντομα η τελετή αυτή να πραγματοποιείται στην Αμμόχωστο με παιδιά που θα αποφοιτούν από τα σχολεία της πολυαγαπημένης μας πόλης.

vravefsi2 Ειδήσεις, Παιδεία