Διαστάσεις παίρνει το θέμα ξυλοδαρμού μαθητή σε δημοτικό της Σωτήρας

CEB1 2 Ειδήσεις, Παιδεία
Τα σημάδια του ξυλοδαρμό 10χρονου μαθητή είναι εμφανή και μέσα από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Livenews.com.cy, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο μαθητής ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από τον εκπαιδευτικό της τέχνης, θα υποβληθεί σε επέμβαση την ερχόμενη Τρίτη.

CEB1 1723 Ειδήσεις, Παιδεία

Το θέμα το οποίο πρώτο αποκάλυψε το Livenews, λαμβάνει διαστάσεις, αφού ο μαθητής ο οποίος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, φέρει πολλαπλά κατάγματα στη μύτη και μώλωπες στο σώμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο 10χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, ότι ο εκπαιδευτικός της τέχνης τον έσυρε στην αίθουσα διδασκαλίας, αφού τελείωσε το μάθημα, έκλεισε τις κουρτίνες και τον χτύπησε με μανία.

Μάλιστα, ο μαθητής αναφέρει ότι οι μώλωπες στο σώμα του προήλθαν από κλωτσιές που του έδωσε ο 40χρονος, όταν έπεσε στο πάτωμα.

Αφορμή, στάθηκε το γεγονός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 10χρονου, η αμέλεια του μαθητή να καθαρίσει τα πινέλα του, μετά το πέρας του μαθήματος τέχνης.

Γονείς και εκπαιδευτικοί φορείς εξέφρασαν ανησυχία για το γεγονός και ζητούν όπως το περιστατικό διερευνηθεί με πάσα σοβαρότητα, ενώ ο 40χρονος προέβαλλε με τη σειρά του, κάποιους ισχυρισμούς στη δική του κατάθεση, οι οποίοι διερευνώνται.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 40χρονος χτύπησε μαθητή.

CEB11 Ειδήσεις, Παιδεία

Πηγή: Livenews.com.cy