Δεν τοποθετείται για Καζαμία ο Χριστόφιας

a 321 Ειδήσεις
a 6450 Ειδήσεις
“Παράδοση η ομοβροντία όλων εναντίον μου”

Ο προβληματισμός συνεχίζεται, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας εξερχόμενος από τα γραφεία του ΑΚΕΛ, όπου παρέστη σε συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος με θέμα τις Προεδρικές εκλογές… 

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ευχαρίστησε την ηγεσία του ΑΚΕΛ γιατί τον κάλεσε να λάβει μέρος και να παρακολουθήσει τη συνεδρία του Γραφείου. ”Ο προβληματισμός συνεχίζεται, απλώς εγώ έπρεπε να αποχωρίσω. Δεν νομίζω να είναι και παράξενο γιατί μπορεί να πω άποψη ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος σε μια συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για τις εξελίξεις που αφορούν τις Προεδρικές εκλογές. Και το κάνω και θα το κάνω”.

Σε ερώτηση εάν έδωσε όνομα στο Πολιτικό Γραφείο, απάντησε ότι ”δεν συζητούνται ονόματα αυτή τη στιγμή”.

Σε σχόλιο δημοσιογράφου ότι υπάρχουν δημοσιεύματα πως έδωσε ονόματα σήμερα ή σε προηγούμενες συνεδρίες και αν είναι διατεθειμένος να δώσει ονόματα, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είπε ότι δεν συνηθίζει να καθοδηγείται από δημοσιεύματα. Ερωτηθείς εάν υπάρχει υποψηφιότητα Καζαμία στον τραπέζι, δεν απάντησε.

Κληθείς να σχολιάσει την «ομοβροντία των κομμάτων» για τη διάσκεψη Τύπου χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ”εσύ περίμενες ότι δεν θα δεχθώ ομοβροντία; Εγώ το περίμενα. Αφού είναι το σύνηθες αυτό, είναι παράδοση πλέον. Τίποτε καλό δεν λέει ή κάνει ο Χριστόφιας και όλοι οι άλλοι, συλλήβδην, σαν μια χορωδία επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους. Ας κρίνει ο κόσμος”.

Ερωτηθείς εάν είναι ”εις και μόνος” όπως γράφει σήμερα μια εφημερίδα, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απάντησε: ”Αυτό είναι πολύ ανόητο”.

Πηγή: iKypros.com