Επιχείρηση κατά του ηλεκτρονικού τζόγου στην επ. Αμμοχώστου

CEB1 45 Ειδήσεις
Λουκέτο σε υποστατικά τζόγου βάζει η αστυνομία. Από τον περασμένο Νοέμβριο και σε διάστημα 9 μηνών, από την ημέρα εφαρμογής του περί στοιχημάτων νόμου, προχώρησε σε σημαντική μείωση του αριθμού των υποστατικών, τα οποία λειτουργούσαν παράνομα με διεξαγωγή ηλεκτρονικού τζόγου.

CEB1 1966 Ειδήσεις

Χθες βράδυ, οι ουλαμοί πρόληψης εγκλημάτων Λευκωσίας και Αμμοχώστου, πραγματοποίησαν συντονισμένες επιχειρήσεις κι ελέγχους υποστατικών σε Λευκωσία και Αμμόχωστο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που διενεργήθηκε στην επαρχία Λευκωσίας από μέλη του ΟΠΕ, εντοπίστηκε σε πρακτορείο στοιχημάτων, ένα πρόσωπο να επιδίδεται σε παράνομο παιχνίδι μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κατασχέθηκαν 7 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 4 τηλεοράσεις, κουπόνια, λίστες καθώς και άλλα αντικείμενα.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην 36χρονη υπεύθυνη του υποστατικού για αδικήματα που αφορούν παροχή υπηρεσιών στοιχήματος μέσω διαδικτύου και κατοχής παιγνιομηχανημάτων περιορισμένου οφέλους.

Κατά την επιχείρηση του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 4 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου.