Παράδοση εισφοράς για ανακαίνιση Μνημείου Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας

a1 2 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις
a1 23 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Συνολικό ποσό 11 χιλιάδων ευρώ παρέδωσαν στον Δήμαρχο Σωτήρας συγγενείς πεσόντων και αγνοουμένων Σωτήρας για την ανακαίνιση του Μνημείου Πεσόντων και Αγνοουμένων Σωτήρας.
Συγκεκριμένα το ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ παραδόθηκε από την Επιτροπή Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων από τις εισφορές που πραγματοποιούνται από τα ετήσια μνημόσυνα και τις εθνικές επετείους.

a 25 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

Ο κ. Νεόφυτος Λυσής, εκ μέρους της Επιτροπής Συγγενών Πεσόντων και Αγνοουμένων, παραδίδοντας την επιταγή ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δήμο Σωτήρας για τη συνεργασία με την Επιτροπή αλλά και για την απόφαση ανακαίνισης του μνημείου.

Ο κ. Αντρέας Κωμοδίκης, με τη σειρά του, ανέφερε ότι μεγάλο χρηματικό ποσό από τις εισφορές παραδόθηκε επίσης και για τις διαδικασίες συντήρησης του Μουσείου Αγώνος ΕΟΚΑ 1955-59.

Ο κ. Αδάμος Αναστάση, εκ μέρους της οικογένειας του ήρωα Χριστοφή Αναστάση παρέδωσε το ποσό των €4.111 από τις εισφορές της κηδείας, όπως ήταν παράκληση του πατέρα του ήρωα, κ. Παναγιώτη Αναστάση για την χορηγία της ανακαίνισης του Μνημείου.

a2 1 Γιώργος Τάκκας, Ειδήσεις

SotiraNews