Στα μεγαλύτερα δίκτυα της Αμερικής ο Παναγή (εικόνες)

a6 8
a6 2

Όταν το Associated Press (AP) φτάνει στο σημείο να δημοσιεύει συνέντευξη του Μάριου Παναγή, πάει να πει ότι το θέμα πλατιάζει.

Εδώ που τα λέμε, για να αξιολογηθούν οι καταγγελίες Παναγή και να περιληφθούν στη θεματολογία ενός από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη, πάει να πει ότι έχει ψωμί η υπόθεση.

Και για να καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται, το Associated Press είναι ένα αμερικανικό δίκτυο με 3.400 υπαλλήλους, το οποίο συνεργάζεται με 1.700 εφημερίδες και 5.000 τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον πλανήτη!

a2 16

Κάνοντας χθες μία βόλτα στο Διαδίκτυο, ήταν αρκετό να διαπιστώσουμε τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα. Χιλιάδες (όπως το διαβάζετε) αναφορές για τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή, λόγω της συνέντευξής του στον Μενέλαο Χατζηκωστή, στο Associated Press (AP).

a3 15

Να είσαι, ας πούμε, κάτοικος Ιλινόις, να μπαίνεις το πρωί στην αγαπημένη σου τοπική ιστοσελίδα για να ενημερωθείς και να βλέπεις τη φάτσα του Μάριου Παναγή και να διαβάζεις ότι μία φορά προσεγγίστηκε από έναν δημοσιογράφο για να στήσει αγώνα Γ’ Κατηγορίας! Μεγαλείο…

Να `ταν μόνο το Ιλινόις, να το πάρει το ποτάμι… Εδώ ο Παναγή «κατέκτησε» όλη την Αμερική. Όταν τηλεοπτικά δίκτυα όπως το ABC News ασχολείται με τις καταγγελίες Παναγή, δεν χρειάζονται και πολλά άλλα…

Φεύγουμε από το Ιλινόις για να πάμε στο Κάνσας. Κάνει ο φίλαθλος του Κάνσας ένα διάλειμμα να πιει τον καφέ του και μαθαίνει από την τοπική εφημερίδα ότι τον τελευταίο χρόνο είχαμε πέντε βομβιστικές επιθέσεις σε διαιτητές και ότι πρώην διαιτητές έχουν κατηγορηθεί για στημένους αγώνες!

a4 9

Από το Κάνσας στη Φιλαδέλφεια, στο Μαϊάμι, απ΄ εκεί στη Χαβάη και πάει λέγοντας. Η συνέντευξη του Παναγή δημοσιεύεται αυτούσια στις ειδήσεις του Yahoo, μία ιστοσελίδα με εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά, ακόμη και στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX.

a1 22

Ρίξτε μία ματιά στις φωτοτυπίες που δημοσιεύουμε κι είναι εύκολο να διαπιστώσετε ότι «ο γύρος της Αμερικής» δεν είναι σχήμα λόγου. Μία θλιβερή ιστορία για το ποδόσφαιρό μας ταξιδεύει στα πέρατα του κόσμου. Και βέβαια τα σχόλια που τη συνοδεύουν δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

a 79

a5 9

Πηγή: SentraGoal