Άγρια δολοφονία οδηγού ταξί από τη Σωτήρα

a 140 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 3607 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Δύο θανατηφόρους πυροβολισμούς δέχθηκε 66χρονος οδηγός ταξί από τη Σωτήρα, Παντελής Αντωνίου (Ρόπας) ο οποίος βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης, έξω από Γραφείο Ταξί στη πολυσύχναστη λεωφόρο Νήσι στην Αγία Νάπα.

Το θύμα έπεσε νεκρό από τους πυροβολισμούς, οι οποίοι προήλθαν από κυνηγετικό όπλο 35χρονου συναδέλφου του από το Ξυλοφάγου, του οποίου η αδερφή ήταν παντρεμένη με τον γιο του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ έπαιζε τάβλι με συναδέλφους του. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ο θύτης ο οποίος διέφυγε με διπλοκάμπινο όχημα αναζητείται από την Αστυνομία.

Ο φόνος έγινε γύρω στις 12:45 το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια πολλών παρευρισκομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιός του θύματος και η αδελφή του θύτη χώρισαν πρόσφατα και από τότε υπήρχαν μεταξύ των δύο αρκετές οικογενειακές διαφορές. Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσον η δολοφονία σχετίζεται με αυτές τις διαφορές.

Συνέλαβαν τον ύποπτο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, Η Αστυνομία εντόπισε το φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας, στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρισκόταν έξω από το γραφείο ταξί όπου εργαζόταν και έπαιζε τάβλι με φίλο του όταν πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε διπολοκάμπινο όχημα ακινητοποίησε το όχημα και πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του ανυποψίαστου θύματος.

Ο δράστης χρησιμοποίησε κυνηγετικό όπλο και πέτυχε το θύμα στο λαιμό και το σώμα.

Ο άτυχος οδηγός ταξί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ελεύθερης Αμμοχώστου όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Ρόπας ήταν νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων υιών. Ο ένας γιος του θύματος ήταν παντρεμένος με την αδελφή του φερόμενου δράστη, ήταν δηλαδή συμπέθερός του. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε πρόσφατα και από τότε υπήρχαν μεταξύ των δύο αρκετές οικογενειακές διαφορές. Η Αστυνομία εξετάζει κατά πόσον η δολοφονία σχετίζεται με αυτές τις διαφορές.

SotiraNews