Φόνος διαπράχθηκε στην Πάφο

a 425 Ειδήσεις
a 6923 ΕιδήσειςΣε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και πρόκλησης θανάτου λόγο αλόγιστης ή απερίσκεπτης πράξης. Θύμα είναι ο 75χρονος Φειδίας Κανάρης από την Αμαργέτη ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες βράδυ στο δρόμο Αμαργέτης – Πενταλιάς… 

Ειδικότερα, σε δηλώσεις, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι γύρω στις 8.10 χθες βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα στην Αστυνομία ότι ένας 75χρονος από χωριό της Πάφου βρίσκεται νεκρός σε δρόμο του χωριού.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή η οποία αποκλείστηκε και διενεργήθηκαν εξετάσεις, κατά τις οποίες αναβρέθηκε σε απόσταση περίπου 70 μέτρων από το σημείο που βρέθηκε το θύμα το πορτοφόλι του το οποίο ήταν άδειο, ενώ σε απόσταση 100 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του.

Η μηχανή του αυτοκινήτου ήταν σβηστή και τα φώτα αναμμένα, ενώ τα κλειδιά δεν ήταν στη θέση τους.

Η Ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του θύματος διαπίστωσε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από πολυτραυματισμό από όχημα ή οχήματα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι συλληφθέντες ένας 55χρονος από το χωριό Ελεδιώ και μια γυναίκα 30 ετών από την Παναγιά αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που συνέλλεξε η αστυνομία ο 55χρονος φαίνεται να χτύπησε σκόπιμα με το όχημα του τον 75χρονο τον οποίο άφησε αναίσθητο στην άσφαλτο. Ακολούθως η 30χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της από την εργασία της φέρεται επίσης να χτύπησε το θύμα εγκαταλείποντας τον αβοήθητο στην άσφαλτο.