Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Διαρκείας του Ονήσιλου

a 32
a 6027Κάθε ρεκόρ σπάνε τα εισιτήρια διαρκείας του Ονήσιλου

Το νέο συμβούλιο του Σωματείου με σοβαρή και μεθοδική δουλειά κατάφερε ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας των διαρκείας να πετύχουν ένα ασύλληπτο ρεκόρ με τη διάθεση 120 καρτών…

Χαρακτηριστικότερο και ίσως πιο συγκινητικό είναι το παράδειγμα του πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιο Ιωάννου, ο οποίος προσερχόμενος στο οίκημα του Σωματείου, ζήτησε ο ίδιος όπως αγοράσει Κάρτα Διαρκείας αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για το σωματείο μας.

Οι Κάρτες Διαρκείας πωλούνται στην προνομιακή τιμή των €100 ενώ οι 13 εντός έδρας αγώνες στοιχίζουν συνολικά €130. Εκτός από την έκπτωση των €30, κάθε μέλος που θα αγοράζει την κάρτα θα λαμβάνει και μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας. Οι φετινές κάρτες είναι φτιαγμένες από σκληρό πλαστικό (πιστωτικής κάρτας) και αποδεικνύουν την ποιοτική αναβάθμιση που υπέστη τόσο ο θεσμός των Καρτών Διαρκείας, όσο και την σύσταση του καινούριου Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Μιχάλης Γεωργίου, απευθυνόμενος στους φίλους του Ονήσιλου ανέφερε πως η φετινή χρονιά αναμένεται δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική, αφού εκτός από την ποινή των τριών βαθμών, ο Ονήσιλος έχει να ξεπεράσει και τον σκόπελο της οικονομικής του αδυναμίας. “Θα είναι πολύ σημαντικό”, συμπλήρωσε, “αν καταφέρουμε με τη φετινή ομάδα που αποτελείται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από ντόπιους ποδοσφαιριστές, διψασμένους για μια καλή πορεία, να σώσουμε την ομάδα της Σωτήρας από τον υποβιβασμό. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να αποδείξουν τα όσα αξίζει ο κύπριος ποδοσφαιριστής και να αναδείξουν τα ταλέντα που βγάζει η ποδοσφαιρομάνα κοινότητά μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα και να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας για στήριξη μέσω της αγοράς των Καρτών Διαρκείας. Κάθε οικονομική βοήθεια από τους φίλους του Ονήσιλου είναι απαραίτητα για τη βιωσιμότητα του Σωματείου.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Καρτών Διαρκείας επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 23730285 ή 99521039.

a1 3

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ