Παράπονα μέσω εφαρμογής για τον Δήμο Αγίας Νάπας (ΒΙΝΤΕΟ)

a 11 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις
a 94 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις

Σημαντικές καινοτομίες προωθεί ο Δήμος της Αγίας Νάπας για εξυπηρέτηση των δημοτών αλλά και των επισκεπτών του μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Ειδική εφαρμογή εγκαινίασε πρόσφατα ο Δήμος της Αγίας Νάπας μέσω της οποίας τόσο οι Δημότες όσο και οι τουρίστες θα μπορούν να ανεβάζουν διαδικτυακά τις φωτογραφίες τους με στόχο την καταγραφή και επίλυση προβλημάτων τα οποία καθημερινά παρατηρούνται στην πόλη. Σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του SIGMA χθες Κυριακή (1/7/2017).

Όπως εξηγεί ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας, ο κάθε δημότης θα έχει πλέον το δικαίωμα να καταγράφει τις βλάβες, τις κακοτεχνίες, ή ακόμα και τις παρανομίες που παρατηρεί στην πόλη του με στόχο την άμεση αλλά και αποτελεσματική ανταπόκριση από τη δημοτική υπηρεσία καθιστώντας τον τον πρώτο Δήμο ο οποίος εφαρμόζει δημόσια υπηρεσία καταγραφής παραπόνων.

Μπορείτε να δείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ

DSC 2100 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις

Ζωντανή μετάδοση συνεδριάσεων ολομέλειας

Ο Δήμος Αγίας Νάπας είναι ο πρώτος παγκύπρια που εφάρμοσε ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων της ολομέλειας του Δημοτικού του Συμβουλίου. Παρ’ όλα αυτά, όπως εξήγησε ο κ. Καρούσος, το όλο εγχείρημα περιορίστηκε μετά από παρέμβαση της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Το Δημοτικό Συμβούλιο, όμως, αποφάσισε όπως μεταδίδονται ζωντανά συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για θέματα γενικής πολιτικής. Σκοπός είναι όπως είπε η ύπαρξη διαφάνειας σε όλες τις αποφάσεις του Δήμου αλλά και μία ευκαιρία να συμμετέχει ο δημότης στα ζητήματα του Δήμου του.

DSC 2101 Γιάννης Καρούσος, Ειδήσεις

SotiraNews