Διέκοψαν τη συνεργασία τους Παγδατής και Χατζηγεωργίου

a 127
a 4398Τέλος στη μεταξύ τους συνεργασία αποφάσισαν να βάλουν από κοινού ο Μάρκος Παγδατής και ο μέχρι πρότινως προπονητής του, Γιάννος Χατζηγεωργίου, με τον Κύπριο τενίστα να γνωστοποιεί τη συγκεκριμένη απόφαση μέσω γραπτής τους δήλωσης.
Αναλυτικά:

«Μετά από κοινή απόφαση με τον καλό φίλο Γιάννο Χατζηγεωργίου, σας ανακοινώνω ότι η επαγγελματική μας σχέση έχει τερματιστεί, με άμεση ισχύ.

Οι λόγοι για τους οποίους καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση είναι οι ελλιπείς αθλητικές υποδομές που υπάρχουν διαθέσιμες στην Κύπρο, ειδικά για το άθλημα της αντισφαίρισης, καθώς επίσης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε για εντατική προπόνηση μέχρι τα όρια των δυνατοτήτων μου, λόγω της μη ύπαρξης εγχώριων επαγγελματιών παικτών. Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω, η Κύπρος καθιστάται ως μια ιδιαίτερα δύσκολη επιλογή για τις ανάγκες των προπονήσεων και της προετοιμασίας μου.

Με αυτά τα δεδομένα, η επαγγελματική μας σχέση με τον Γιάννο έχει φθάσει σε ένα αδιέξοδο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μας τους τελευταίους μήνες να επιτύχει αυτή η συνταγή. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και για τα όσα μου έχει προσφέρει.

Από αύριο, αρχίζω σε δοκιμαστική βάση μια νέα σχέση με τον Κροάτη Zeljko Krajan, ο οποίος προπονούσε μέχρι πρόσφατα την ομάδα των Davies της Κροατίας».