Με αναβαθμισμένη κουζίνα το Ολοήμερο Γ’ Δημοτικό Σωτήρας

DSC 0178 1 Γ' Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, Ειδήσεις, Παιδεία
DSC 0178 Γ' Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, Ειδήσεις, Παιδεία

Σε αναβάθμιση της κουζίνας του έχει προχωρήσει το Ενιαίο Ολοήμερο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Συμβουλευτική Επιτροπή του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας (Ενιαίο Ολοήμερο) ενημερώνει το κοινό ότι, κατά τη φετινή σχολική χρονιά, παρά τον τερματισμό της βοήθειας του SOFIA FOUNDATION, προχώρησε σε πλήρη αναβάθμιση της κουζίνας του σχολείου με απώτερο στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα της προσφερόμενης σίτισης.

Συγκεκριμένα, συνεχίζει η ανακοίνωση, έχει προβεί στην πρόσληψη του κ. Ξενή Μότη, (executive chef) επαγγελματία μάγειρα με πολύχρονη πείρα σε ψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, ο οποίος σε συνεργασία με τη Συμβουλευτική Επιτροπή, έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο διαιτολόγιο των μαθητών, εμπλουτίζοντάς το με νέα φαγητά δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην υγιεινή διατροφή.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για την καλύτερη λειτουργία της κουζίνας, εργάζονται ως βοηθοί δύο άνεργες μητέρες, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους καθημερινά συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην επιτυχία της όλης προσπάθειας.

Τέλος, αναφέρεται, η κουζίνα του σχολείου πέραν από τις ανάγκες των μαθητών του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας, καλύπτει και τις ανάγκες του Δημόσιου Νηπιαγωγείου, ετοιμάζοντας φαγητό, με χαμηλό κόστος, για τα παιδιά που φοιτούν μέχρι το απόγευμα.

DSC 0186 Γ' Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας, Ειδήσεις, Παιδεία

SotiraNews