Με άρμα-έκπληξη ο Δήμος Σωτήρας στην Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου

a 1 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου
a 2730 Ειδήσεις, Νέα Αμμοχώστου

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Σωτήρας συμμετέχει στην Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου που διεξάγεται στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Με ένα άρμα-έκπληξη ο Δήμος Σωτήρας θα συμμετάσχει και φέτος ο Δήμος στην καθιερωμένη παρέλαση των Καρναβαλιών. Το άρμα έχουν φιλοτεχνήσει οι Εθελοντές του Δήμου Σωτήρας και του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου με την συμβολή και την καθοδήγηση του εικαστικού και Καθηγητή Τέχνης Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου, Φάνη Σεργίου.

Το άρμα θα βρίσκεται στη θέση 2, πίσω από το άρμα του βασιλιά Καρνάβαλου του Δήμου Παραλιμνίου.

Το θέμα του φετινού άρματος δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως θα καυτηριάζει και θα διακωμωδεί όσα διαδραματίστηκαν φέτος σε σχέση με τις παραλίες του Δήμου και τη διακόσμησή τους!

Σύμφωνα με απόφαση των διοργανωτών, κατά τη φετινή παρέλαση θα βραβευτούν τόσο το καλύτερο άρμα, όσο και η καλύτερη ομάδα.

Αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα εκπροσωπούν φέτος τον Δήμο Σωτήρας, εκτός από το επίσημο άρμα, όπως φροντιστήρια, αθλητικές ομάδες κ.α.

Μη χάσετε λοιπόν την φετινή παρέλαση, την ερχόμενη Κυριακή στις 1 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

SotiraNews