Τα Κους-Κους της εβδομάδας: Ο Οκκάς στη Σωτήρα, ο Τζίμης στο Νοσοκομείο και τα νυχτοπερπατήματα στην Ολλανδία!

a 11 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 2396 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Ξεκατινιάζει η Κατίνα:

Είμαι η Κατίνα, περπατώ αλλά δεν οπλοφορώ και σας μεταφέρω στην στήλη μου ό,τι ακούω από τους καφενάδες της Σωτήρας, από τον Λόλη μέχρι το ΣιΦι της ΑΕΚ και ότι πιάνει το αυτί μου από κομμωτήρια και όπου αλλού το σιδεροκουταλιό από χόμπι γίνεται πρωτάθλημα…

  • Ακούσαμε, που λέτε, πως ο Γιαννάκης Οκκάς ήρθε στη Σωτήρα καλεσμένος του Νίκου Νικολάου για να μιλήσουν σε μαθητές της Ε’ τάξης του Β’ Δημοτικού Σωτήρας. Στην “διάλεξη” παρευρέθηκε και ο νεαρός Γιώργος Νικολάου ο οποίος έκανε επίδειξη στα παιδιά τη θεαματικά …εκτέλεση άουτ για την οποία είναι διάσημος. Ακούσαμε ακόμα πως ο Οκκάς, φεύγοντας πέρασε και από το Γυμναστήριο του καλού του φίλου και γυμναστή του στον Ερμή, Κωνσταντίνου Κουμή, χωρίς όμως να ανέβει στον διάδρομο, γιατί μάθαμε πως ο γυμναστής από τη Σωτήρα είναι ο φόβος και ο τρόμος για τους ποδοσφαιριστές του Ερμή γιατί τους βγάζει τον αδόξαστο. Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο καημένος ο Τακπατζούμι μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει από την Κύπρο.
  • Συνεχίζοντας στα αθλητικά κους-κους, ακούσαμε πως ένας διάσημος ποδοσφαιριστής από τη Σωτήρα που αγωνίζεται στην Ελβετία (ονόματα δε λέμε), στέλνει μηνύματα SMS με το βιογραφικό του επίσης ποδοσφαιριστή μεγαλύτερου αδελφού του που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Δερύνειας, με σκοπό να τον πουλήσει σε μεγαλύτερη ομάδα. Όλα αυτά βεβαίως με πολύ χιούμορ, αφού ο Δημήτρης Χριστοφή (για τον οποίο αναφερόμαστε) κάνει πολλές φορές τέτοιες πλάκες με τους φίλους του και τον αδελφό του. Με την ευκαιρία, να ευχηθούμε στον Τζίμη καλή ανάρρωση αφού αυτές τις ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας σε κλινική στο Παραλίμνι, καθώς βρίσκεται στη Σωτήρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
  • Το άλλο που μάθαμε είναι για δύο επιχειρηματίες από τη Σωτήρα, εταιρείας ειδών καθαρισμού, οι οποίοι ταξίδεψαν στο γνωστό για τα νυχτοπερπατήματά του Άμστερνταμ της Ολλανδίας με πρόφαση έκθεση για την εταιρεία τους (δεν ξέρουμε τί είδους έκθεση υπάρχει για τα είδη καθαρισμού, αν είναι φλόκκοι ή χλωρίνες) και στο ταξίδι τους διέμεναν στην γνωστή οδό με τα κόκκινα φανάρια. Παρά το δόλωμα, όμως, οι κύριοι δεν τσίμπησαν και αφιέρωσαν όλο τον χρόνο τους στο επαγγελματικό τους ταξίδι, καθώς ο ένας είναι σοβαρός οικογενειάρχης ενώ ο άλλος αν και εργένης είναι ένθερμος υποστηρικτής του Κινήματος των Ζώων για τις Ευρωεκλογές και κρατά ένα σοβαρό προφίλ!!!

Αυτά ήταν τα σημερινά μας θέματα για την περασμένη εβδομάδα αγαπητοί μας αναγνώστες. Και επειδή ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε το κους-κους και πόσο αγαπημένο σας φετίχ είναι η σιδερένια η κουτάλα, η Κατίνα σας ενημερώνει πως μπορείτε να αποστέλλετε τα δικά σας γκόσιπ στην Κατίνα πατώντας πάνω δεξιά στην ιστοσελίδα μας στο “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” και επιλέγοντας ως Θέμα Επικοινωνίας “Πείτε το μυστικό σας στην Κατίνα”.

*Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική…