Σωτήρα: Εκπαιδευτικός ξυλοκόπησε δεκάχρονο μαθητή

mathitis Ειδήσεις, Παιδεία
Έκλεισε την πόρτα της τάξης και ξυλοκόπησε 10χρονο μαθητή εκπαιδευτικός ζωγραφικής σε ολοήμερο δημοτικό σχολείο της Σωτήρας, με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και στο σωμα.

mathitis Ειδήσεις, Παιδεία

Με μαυρισμένο μάτι και πρησμένα χείλη μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Νοσοκομείο 10χρονος μαθητής, όταν 40χρονος εκπαιδευτικός που διδάσκει στο ολοήμερο σχολείο της Σωτήρας υπό το καθεστώς της αγοράς υπηρεσιών, έκλεισε την πόρτα της αίθουσας διδασκαλίας και τον χτυπούσε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Livenews, το περιστατικό έγινε σήμερα το απόγευμα, όταν σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο εκπαιδευτικός, ο μαθητής δεν είχε καθαρίσει τα πινέλα της τέχνης και έφυγε απο την τάξη. Ο καθηγητής σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στην άλλη τάξη και άρπαξε τον μαθητή διά της βίας και τον μετέφερε στην άλλη τάξη, όπου έκλεισε την πόρτα και τις κουρτίνες της τάξης και άρχισε να κτυπά τον μαθητή σε όλο του το σώμα και στο κεφάλι.

Κατάθεση στην Αστυνομία έχει ήδη δώσει ο πατέρας του παιδιού καθώς και ο 10χρονος. Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες ο μαθητής αναμένεται να μεταβεί στο Νοσοκομείο Λάρνακας για MRI.

Σύμφωνα πάντα με το LiveNews, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός χειροδικεί εναντίον μαθητή.

Ο Σύνδεσμος Γονέων του Σχολείου από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στον μαθητή και την οικογένειά του.

Πηγή: LiveNews*

*Οι δημοσιεύσεις των συνεργατών δεν αποτελούν θέση της ιστοσελίδας