Επιδότης πήγε να δώσει κλήση σε αστυνομικό και συνελήφθη

CEB1 Ειδήσεις
Στα κρατητήρια βρέθηκε επιδότης ύστερα απο καταγγελία αστυνομικού για παράνομή είσοδο στο σπίτι του.

CEB1 34 Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιδότης επιχειρούσε για αρκετές μέρες να έρθει σε επαφή με τον εν λόγω αστυνομικό για να του επιδώσει κλήση για προσωπικές του υποθέσεις.

Το Σάββατο ο επιδότης επιχείρησε για άλλη μια φορά να κάνει το καθήκον του, με τον αστυνομικό να τον ενημερώνει ότι τελεί υπό σύλληψη για παράνομη είσοδο στο σπίτι του καλώντας περιπολικό το οποίο μετέφερε τον επιδότη σε αστυνομικό σταθμό για κατάθεση.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου ο οποίος διέταξε ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού.
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου είπε ότι ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, ζήτησε έκθεση γεγονότων από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Επαρχίας Λεμεσού, η οποία διαβιβάστηκε άμεσα στο Αρχηγείο Αστυνομίας σήμερα το πρωί.

Όπως είπε, ο Αρχηγός Αστυνομίας ενημερώθηκε για την έκθεση γεγονότων και με βάση την έκθεση έδωσε οδηγίες για ποινική και πειθαρχική έρευνα εναντίον του Αστυνομικού.