Κους-κους της Εβδομάδας: Τα σκάνδαλα του Ονήσιλου στον Άγιαξ και οι ιερείς της Σωτήρας σε καμήλες

a 59 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
a 1712 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αποκαλύπτει η Κατίνα:

Μερικές μέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα αγαπητές μου αναγνώστριες και αγαπητοί μου αναγνώστες και να δείτε που τα κουτσομπολίστικα καυτά θεματάκια δεν έχουν τελειωμό και με προκαλούν κι εμένα την καημένη να τα μοιραστώ μαζί σας. Μη φοβάστε, ξέρω πόσο σας αρέσει κι εσάς το κατινιό και δεν θα σας αφήσω τίποτε πίσω!

Οι ιερές της Σωτήρας σε καμήλες:
Ακούσαμε πως την περασμένη εβδομάδα, τα Κατηχητικά Σωτήρας πήγανε εκδρομή στο Camel Park του Μαζωτού. Τα παιδιά είδαν τις καμήλες και τα άλλα ζώα του πάρκου, τάισαν τα εντυπωσιακά και φιλικά ζώα, έπαιξαν, διασκέδασαν, αλλά αυτό που είδαν στη συνέχεια, δεν το πίστευαν στα μάτια τους. Βλέπετε, οι ιερείς που τους συνόδευαν είπαν να ζήσουν την εμπειρία των τριών μάγων που μετέφεραν τα δώρα του Χριστούλη. Ανέβηκαν, λοιπόν, κάθισαν στην καμήλα και πηγαινοέροχνταν βόλτες μέσα στο πάρκο! Αν μη τι άλλο, κουλ-παπάδες!

20141206 115644 resized Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
20141206 110238 resized Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Τα σκάνδαλα του Ονήσιλου στον Άγιαξ:
Διεθνώς ρεζίλι γίναμε την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας παλιός γνώριμος, ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου, ο Robin Muller Van Moppes, ο οποίος αγωνίστηκε με τα πράσινα στις πάλαι ποτέ καλές εποχές της ομάδας μας, με την ευκαιρία του αγώνα του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ, έβγαλε στη φόρα τα άπλυτα του Ονήσιλου και του κυπριακού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας πως όταν ήταν ποδοσφαιριστής, σε αγώνα του Ονήσιλου με τον ΕΡΜΗ Αραδίππου, το παιχνίδι ήταν στημένο για την ομάδα των φιλοξενουμένων. Για την ιστορία, και επειδή σαν καλή φίλαθλος του Ονήσιλου βρισκόμουν στο γήπεδο, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ένας ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου -ονόματα δε λέμε, μόνο τα αρχικά του: Δ.Δ. – μπήκε αλλαγή και έφερε τα πάνω κάτω αφού έβαλε μη σκηνοθετημένο γκολ για τον Ονήσιλο, πράγμα που εξόργισε τους μπράβους των αντιπάλων και κυνηγούσαν τον τότε πρόεδρο του Ονήσιλου! Πράματα και θαύματα. Μια μέρα, by the way, που λέτε, καθώς σέρφαρα στο ΦουΜπου, έπεσα πάνω σε ένα διάλογο σχετικό με το όλο θέμα που είχαν πρώην ποδοσφαιριστές του Ονήσιλου και πρώην μέλη της τεχνικής ηγεσίας, οι οποίοι “φοβήθηκαν” από το όλο σκάνδαλο! Σήμερα σας αποκαλύπτω τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους τους. Πρέπει, όμως να ομολογήσουμε, πως οι ποδοσφαιριστές αυτοί δεν είχαν ανάμειξη με το περιστατικό, αφού όλοι τους χαρακτηρίζουν ως τα καλά παιδιά του ποδοσφαίρου. Όπως και να ‘χει, διαβάστε τους ξεκαρδιστικούς τους διαλόγους:

b1 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου
b2 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Ο Ττούνος στο Champions League:
Όσοι δε γνωρίζετε τον Ττούνο, είναι μια πασίγνωστη προσωπικότητα από το Λιοπέτρι, μέλος και φίλος του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Ο γνωστός, λοιπόν, Ττούνος, με αφορμή και τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, κατάφερε να ζήσει ένδοξες στιγμές στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βαδίσει στα χνάρια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. Κι αν διερωτάστε πώς, δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Ο φίλος μας Ττούνος, δίπλα-δίπλα από τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ και νυν προπονητή του Αχυρώνα Λιοπετρίου, Χρύση Μιχαήλ, βιώνει πώς είναι να ζεις με τόσο μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ πολύ τον Δ.Κ. για την ιστορική φωτογραφία:

a2 9 Κουβέντες του καφενέ, Νέα Αμμοχώστου

Αυτά για αυτή την εβδομάδα αγαπητοί μου αναγνώστες.

Σας αφήνω στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και να είστε και πάλι εδώ για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας την ερχόμενη Κυριακή.

Φιλάκια εορταστικά…

Κατίνα

xxx