Πρόωρος αποκλεισμός για Μάρκο Παγδατή

a 139
a 3929Πρόωρος αποκλεισμός για τον Μάρκο Παγδατή στο Master “Western & Southern Open” στην πόλη του Cincinnati, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα του τουρνουά από τον Julien Benneteau. O αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 1 ώρα και 6 λεπτά, με τον Γάλλο πρωταθλητή να κερδίζει με 2-0 σετ (6-3, 6-2), πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του αμερικάνικου τουρνουά.

Ο Μάρκος πριν από σχεδόν 2 εβδομάδες έδωσε το “παρών” στο τουρνουά “Citi Open” στην Washington φτάνοντας μετά από μια πολύ καλή πορεία, έως τα προημιτελικά. Ο πρωταθλητής μας, ενώ φάνηκε να έχει αφήσει πίσω του τον κακό του εαυτό, δεν μπόρεσε να παίξει ανταγωνιστικό τένις, χάνοντας στον 1ο γύρο του “Rogers Cup” απο τον Fabio Fognini. Παρόμοια εξέλιξη είχε και στον 1ο γύρο του”Western & Southern Open” και στον αγώνα που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, απέναντι στον Julien Benneteau, χάνοντας εύκολα με 2-0.

Ο Μάρκος ξεκίνησε αρκετά καλά στον αγώνα, παίρνοντας το προβάδισμα μάλιστα με break στο 5ο game (3-2) του 1ου σετ. Έπειτα όμως ήρθε η κατηφόρα, με τον Γάλλο αντίπαλο του να εξαπολύει μια δυνατή αντεπίθεση, κάνοντας ένα σερί 4-0 ολοκληρώνοντας το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα για τον Benneteau, καθώς χωρίς να δυσκολευτεί έσπασε 2 φορές το αντίπαλο σερβί στις μοναδικές ευκαιρίες που του δόθηκαν, κερδίζοντας με το εμφατικό 6-2 το σετ.

Ο Κύπριος πρωταθλητής κατάφερε να σπάσει μόλις μια φόρα το αντίπαλο σερβίς σε 5 ευκαιρίες που του δόθηκαν, ενώ έβγαλε και 4 άσσους. Από την άλλη πλευρά ο αρκετά σταθερός Julien, σημείωσε 2 άσσους καθώς και 4 break.

Επόμενος σταθμός για τον Μάρκο που φέτος έχει ρεκόρ αγώνων 11-16, θα είναι το U.S Open που θα ξεκινήσει στης 26 Αυγούστου.