Επιτέλους έρχονται βροχές, υποχωρεί και ο υδράργυρος

CEB1 32 Ειδήσεις
Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, όμως ο καιρός εδώ και αρκετές μέρες δείχνει να έχει καλοκαιρινή διάθεση. Αίθριος ως επί το πλείστον και με θερμοκρασίες αρκετά πιο πάνω από τις κανονικές. Από αύριο ωστόσο φαίνεται να αλλάζει διάθεση καθώς αρχίζει σταδιακή υποχώρηση του υδράργυρου, η οποία θα είναι πιο αισθητή την Πέμπτη.

CEB1 1820 Ειδήσεις

Παράλληλα, φαίνεται να μας φέρνει και βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως από το μεσημέρι κυρίως και μετά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό, μετά το μεσημέρι. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως την Πέμπτη.