Άρχισε να γράφει βιβλίο η Πραξούλα

a 168 Ειδήσεις
a 7647 Ειδήσεις
Τίτλος του: “Επτά + μήνες ενέργεια”

Βιβλίο θα εκδώσει πολύ σύντομα η τέως υπουργός Πραξούλα Αντωνιάδου με στόχο να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που εγείρονται με την παύση της από την κυβέρνηση ή την παραίτησή της, σύμφωνα με την θέση της κυβέρνησης… 

Αυτό αποκάλυψε η ίδια το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιον του Λαού» με τον Κυριάκο Πομηλορίδη. Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τα όσα την οδήγησαν εκτός του κυβερνητικού σχήματος και για τις καταγγελίες της για παρέμβαση στο έργο της στο υπουργείο Εμπορίου, η κυρία Αντωνιάδου παρέπεμψε στο βιβλίο της που θα εκδοθεί σύντομα, όπως είπε και θα έχει όλες τις απαντήσεις. “Έτσι για να κάνουμε και διαφήμιση του βιβλίου” ανέφερε.

Όπως είπε ο πιο πιθανός τίτλος του βιβλίου θα είναι ”Επτά + μήνες ενέργεια” και ότι την ιδέα του τίτλου της την έδωσε η κόρη της.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε ότι η Κύπρος απέχει ακόμη πολύ από του να είναι ευρωπαϊκή χώρα και ότι η ίδια εργάζεται όπως και άλλοι ώστε η Κύπρος να γίνει πραγματικά ευρωπαϊκή.
Σημειώνεται πως άλλος ένας τέως υπουργός της κυβέρνησης Χριστόφια, που τέθηκε εκτός κυβερνητικού σχήματος, ο Χαρίλαος Σταυράκης εξέδωσε βιβλίο με τις εμπειρίες του από την θητεία του στην κυβέρνηση.

Φαίνεται πως η αποπομπή από την κυβέρνηση γεννάει έμπνευση…

Πηγή: iKypros