Φόρεσε τη φανέλα της Ανόρθωσης ο Πάολο Ζόρζε

a 270
a 6759

Μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο ΑΠΟΕΛ, ο Πάουλο Ζόρζε αλλάζει περιβάλλον αλλά όχι και χώρα, με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό να μετακομίζει στην Ανόρθωση…

Οι συζητήσεις του Πορτογάλου στόπερ με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη (του προσέφεραν μονοετές συμβόλαιο ενώ ο παίκτης ήθελε διετές), με τους διοικούντες την “κυρία” να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και να τον κάνουν κάτοκο του “Αντώνης Παπαδόπουλος” για δύο χρόνια.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τους ανθρώπους της Ανόρθωσης, καθώς ο Ζόρζε είχε άκρως επιτυχημένη παρουσία την τελευταία τριετία ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στη φετινή σούπερ ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάολο Ζόρζε. Η διάρκεια του συμβολαίου είναι δύο χρόνια. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον φοίνικα στο στήθος”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανόρθωση.